hvordan man rent kemisk handsker

Handsker er slidt i laboratoriet indstillinger for at beskytte forskernes hænder fra faren for kemiske forbrændinger mod utilsigtet spild . Normalt lavet af latex , er kemiske handsker skal være uigennemtrængelig for væsker . Mens nogle mærker er lavet med den hensigt at bortskaffelse efter brug , er der flere tunge mærker til rådighed, der er beregnet til at blive renset og genbrugt

Du skal bruge: .
Vandhanevandets
. Synke.
Destilleret vand.
Bagepulver .

Citronsyre .


1 .
Skyl dine handsker med postevand , mens de stadig er på hænderne . Sørg for, at du bruger en vask , der er udpeget til kemisk run- off . Dette vil fjerne de fleste af de kemikalier på dine handsker fra starten .
to .

Drys bagepulver hen over overfladen dine handsker til at neutralisere enhver syreudslip der kan være sket . Bagepulver er en naturlig base , så det vil bringe pH-værdien af dine handsker ' overflade til 7 , når det kommer i kontakt med syre .
3 .
Hæld fortyndet citronsyre over dine handsker kun hvis de har været dækket med en grundlæggende løsning . Citronsyre er en svag syre , så den vil neutralisere den base uden at gøre meget fysisk skade på strukturen i dine handsker .
4 .
skylles handskerne over en vask med vand fra hanen igen . Vask handsker, som stadig er på dine hænder , med et vaskemiddel der normalt bruges til at vaske hænder . Mange laboratorier har en blød opvaskemiddel til dette formål . Skyl med vand fra hanen .

5 .
Skyl en sidste gang med en flaske destilleret vand til at vaske væk eventuelle urenheder stadig på dine handsker fra postevand. Hænge op handskerne og lad dem dryppe af natten over , eller lægge dem ud på en ren, absorberende spill håndklæde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.