hvorfor bruge en iltmaske efter en brand

Ud over potentialet for brandskader , udsættelse for indånding af røg er en almindelig årsag til skade efter brande. Der er flere mekanisme skade efter indånding af røg . Behandling med ilt er ofte den første behandling gives til offeret

Effekter af Hot Smoke


Vejrtrækning i varm røg brænder i halsen og luftvejene . Dette fører til hævelse og en indsnævring af luftrøret og begrænser luftstrømmen .

Kemisk Indånding


Afbrænding af forskellige produkter i brande fører til frigivelse af giftige kemikalier såsom hydrogenchlorid , cyanid , kulilte og svovldioxid . Disse kan føre til yderligere skade og hævelse af luftvejene begrænse luftstrømmen .

forsinkede effekter


Desværre kan virkningerne af røg indånding skaden ikke være indlysende for op til 24 timer. Dette forsinkede præsentation gør tidlig vurdering og behandling nødvendig efter en brand .

Oxygen Behandling


Oxygen administreres gennem en ansigtsmaske umiddelbart efter en brand . Dette giver offeret med ekstra ilt og gør vejrtrækning med de sårede luftvejene lettere .

ilt i blodet

Indånding af giftstoffer såsom kulilte også kan fortrænge ilt fra de røde blodlegemer forværring af virkningerne af iltmangel . Ilt forvaltning kan bidrage til at vende denne proces .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.