hvorfor spiser økologisk kylling ?

Når det kommer til mad og eskalerende mad omkostninger , tanken om at gå organisk lyder rart , men er ikke helt muligt for alle . Mens virksomhederne kan male et smukt billede gennem en stor markedsføringskampagne , når det kommer til vores fødevareproduktion, virkeligheden er, at nogle gange er det ikke så stor

væsentlige forskelle


Så hvad er det for noget om " økologisk " versus " batteri " eller " frilands " kyllinger ? Det har at gøre med vores fjerkræ praksis og fødevaresikkerhed. De laveste på stigen er batteriet kyllinger ( den billigste ) . Disse fabrik-opdrættede kyllinger er umenneskeligt rejst under ustabile levevilkår og er tvangsfodret eller injiceres med væksthormoner . Næste op ringede de er fritgående høns . Som navnene antyder , er disse kyllinger har frihed til at bevæge sig , men også de undertiden udsættes for væksthormoner . Økologisk kyllinger ( de dyreste ) , er de øverste trin , human opdrættet og fodret naturlige fødevarer sans væksthormoner .

indkapsling


Factory-opdrættede kyllinger er helt bogstaveligt kun , ude af stand til korrekt bevæge sig , spise , drikke og afføring frit som de burde . Sygdom bliver mere udbredt blandt batteri kyllinger som en følge af denne indespærring . Dette fjerkræ praksis skaber til gengæld et større behov for antibiotika . Øget brug af antibiotika i sidste ende fører til bakterier muterer med tiden , bliver antibiotikaresistente . Når mennesker er smittet med antibiotika stamme , færre medicin er i stand til effektivt at behandle bakterier . Vi kan gyse på bekostning forskel på et batteri og en økologisk kylling , men den organiske kyllingen er helt klart den bedste løsning.

Baytril


Baytril , som blev produceret af Bayer til at behandle bakterielle infektioner i kyllinger blev endeligt forbudt af FDA i 2005 . Bayer blev bedt om at standse Baytril produktionen , men argumenterede imod det ( ligesom dyrlæger ) siger nuværende fjerkræ , der anvendes af batteri kyllingefarme kræves Baytril . FDA i sidste ende forbudt Baytril som et middel til forebyggelse af narkotikamisbrug -modstand problemer Cipro ( anvendes til behandling af Campylobacter , som forårsager alvorlige madforgiftning hos mennesker ) . Mens dette stof blev forbudt , andre kan lide det , er givet til vores fjerkræ . Dette bør være stof til eftertanke , før du køber batteriet kylling og dermed støtte denne praksis .

stigende resistens over for antibiotika


De store mængder af antibiotika gives til batteriet kylling ophobes i vævet , som vi ender indtagelse . I lyset af denne , udføres NEJM en undersøgelse tilfældigt at trække 407 kyllinger fra flere statslige butikker . Mere end halvdelen var behæftet med en antibiotika-resistente stamme . NEJM bekræftet et lavt niveau tilstedeværelse af bakterier i menneskets afføringsprøver i meddelelsen i oktober 2001-rapport. Mens mængden ikke var nok til at eventuelle negative problemer , NEJM bemærkes, at menneskets resistens over for antibiotika kan ændre med øget brug af dyr antibiotika .

Er økologisk kylling Værd Det

Økologisk alt er smidt på os fra alle retning i disse dage . Så foretrække som økologisk kylling er for mange forbrugere , for mange er det stadig for dyrt . Nogle naturligt spørgsmålet om, hvorvidt økologiske produkter er en fidus til yderligere Gouge folks lommer . Uanset hvor du står , gøre din egen forskning for at blive bedre informeret forbrugeren om produktion praksis hvad du indtager , og hvis der går organisk er det værd . I det mindste bør det være en øjenåbner , da FDA forbud en dyr medicin ud af bekymringer mennesker vil blive resistente .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.