ideer til en health & wellness fair

En sundhed Messen er en samfundstjeneste , som en sundheds- organisation , lokal organisation eller privat virksomhed at fremme sundhed og velvære af offentligheden. Disse begivenheder er mere udbredt end nogensinde, da amerikanerne bliver mere sundhedsbevidste . Private arbejdsgivere nyder godt af bedriften sundhed messer , fordi medarbejderne lære metoder til at forbedre deres sundhed og velvære , hvilket ofte resulterer i øget produktivitet og færre sygedage . Folkesundheden messer gavn den brede offentlighed .

Aktivitet Oriented Fair


En aktivitet-orienterede sundhed fair giver deltagerne mulighed for at interagere i en eller anden måde med hver station . For eksempel kan lægerne tage deltagernes blodtryk , eller tandlæger kan give en generel screening for fælles problemer . En fysioterapeut kan vise symptom-specifikke justeringer på deltagerne . En diætist kan bringe fem pounds af et stof til at illustrere effekten af fem pounds på kroppen . Bemærk, at nogle aktiviteter kan kræve en dispensation , der skal underskrives .

Præsentation Fair


Under en præsentation rimeligt, kan deltagerne stoppe op og lytte til en kort præsentation af hver enkelt leverandør , og derefter ophold for Q A. En præsentation Messen vil indeholde færre leverandører til at give hver rigelig tid til at diskutere de elementer i præsentationen med fair deltagere

Informational Booth Fair


Ved en informations- sundheds-og wellness fair , leverandører uddele oplysende trykt materiale og prøver på deres boder . Dette kunne omfatte flyers og foldere , der beskriver deres ydelser eller produkter . Denne type af fair normalt omfatter et større antal leverandører end en præsentation fair . Sælgere ofte prøver af deres produkter til deltagerne .

Arbejdsplads Fair


Organiser en sundheds- og wellness fair på arbejdspladsen til at forpligte sig til sundhed og velvære af ansatte. Skabe et incitament for medarbejderne til at deltage ved at tilbyde særlige privilegier . Hvis virksomheden er stor , kan arbejdsgiverne vælge en multi -dages sundhed fair , så alle har en chance for at deltage . Hold messen i en meget synlig og tilgængelig placering, f. eks nærheden af en pause værelse eller inde i et konferencelokale.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.