ikke -ryger love i Oregon

Offentlighedens opfattelse i forbindelse med tobak brugere i almindelighed , og cigaret rygere specifikt har drastisk forandret i løbet af de seneste to årtier . I midten af det 20. århundrede , var rygning tilladt inde i mange bygninger , stort set alle restauranter , og mange røget i deres hjem så godt. Den offentlige simpelthen ikke forstå de sundhedsmæssige risici ved rygning og blive udsat for passiv rygning . For nylig har dog mange stater vedtaget love til at begrænse , hvor man kan lyse op . Oregon bestået Oregon Røgfrit Arbejdsplads lov i 2007 . Så i 202C Oregon lovgiver har stemt for at foretage yderligere justeringer af loven .

arbejdstagere, der i lov


Oregon Røgfrit Workplace lov forbyder rygning i lukkede offentlige områder , og de fleste arbejdspladser . Nogle af de mange berørte områder omfatter barer , værtshuse , bingohaller , medarbejder pause værelser , lastbil stopper og plejeboliger . Ud over de statens, gik mange byer og amter i Oregon tidligere rygning regler . Hvis du er i en af disse retssystemer og den lokale lovgivning er strengere , vil den i stedet staten loven.

overholde loven og straf


Oregon Røgfrit Workplace lov er relativt let at overholde i henhold til statens hjemmeside. Ejeren af en arbejdsplads , skal først sørge for alle medarbejdere er bekendt med loven og skal tilbyde uddannelse til ansatte om, hvordan man bede besøgende og lånere ikke at ryge . Ifølge den Oregon State hjemmesiden , skal alle askebægre og rygning beholdere fjernes fra arbejdspladsen også.Meget af håndhævelsen af loven kræver hjælp fra medarbejdere og lånere . Der er en online klageformular , at de ansatte eller kunder kan bruge til at rapportere en institution , der er i strid med nogen af de røgfri arbejdsplads love . Derudover kan klager indgives ved at kalde 866-621-6107 . Bøder på op til $ 500 pr dag kan pålægges over for virksomheder ikke er i overensstemmelse med lovgivningen .

Undtagelser fra loven


Mens lovgivningen forbyder rygning på de fleste offentlige steder og arbejdspladser , der er nogle undtagelser . Undtagelser fra loven omfatte certificeret røg butikker , certificeret cigar barer og hotelværelser , der er udpeget rygerum af ejeren af hotellet. En cigar bar skal detailleddet cigarer , skal have en spiritus licens og skal forbyde rygning på alle andre former for tobak . Et hotel ejeren får lov til at udpege op til 25 procent af sine værelser , som er tilladt at ryge . Desuden er rygning ikke-kommercielle tobak er tilladt for indianer ceremonielle formål i henhold til statens hjemmeside .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.