katastrofe forberedelse & opsving

Forberedelse til katastrofer er en vigtig funktion , fordi uden at foregribe katastrofer og afgørende på forhånd , hvordan inddrivelse kan bedst ske , vil unødvendige udgifter skal afholdes både ud fra et finansielt og et menneskeligt kapital perspektiv . Disaster planlægning er så vigtigt , at den amerikanske regering har et særligt kontor , Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , til at behandle dette . FEMA er sigtet for ansvar for løbende at forbedre vores lydhørhed over for katastrofer og effektiv styring genrejsning efter katastrofer .

Betydning


Effektiv planlægning vedrørende katastrofer kan reducere den tid til at inddrive fra en katastrofe , og har en mindre skadelig økonomisk indvirkning på mennesker og samfund. Effektivt at overvinde katastrofer kan reducere de psykologiske konsekvenser på de berørte mennesker . Desværre , den mentale sundhedsmæssige aspekter af en katastrofe , er ofte ikke i betragtning.

Funktion


Ifølge agenturet for Healthcare Forskning og Kvalitet , stor del af ansvaret for katastrofehåndtering og inddrivelse ligger hos de lokale myndigheder , fordi de lokale myndigheder er tættere på til placeringen af katastrofen og bedre kender de geografiske områder, hvor katastrofer .Disaster forberedelse består i at identificere potentielle katastrofer, der kunne forekomme , at udvikle scenarier for konsekvenserne af katastrofen kunne har , og forberede , hvordan hver katastrofe bedst kan håndteres . Med hensyn til forberedelserne til en katastrofe , alle de lokale agenturer og organisationer, som kunne hjælpe med en katastrofe , bør identificeres med centrale kontaktoplysninger. Et andet vigtigt aspekt af en katastrofe præparat er afgørende , hvordan forskellige organisationer skal kobles sammen med og kommunikere med hinanden .

Typer


Ifølge University of Pittsburgh , de mest almindelige typer af katastrofer er oversvømmelser , orkaner , cykloner , tornadoer , jordskælv , vulkanudbrud og tsunamier , laviner , tørke /hungersnød og snestorme . I en mere omfattende liste over katastrofer , desuden Federal Emergency Management Agency lister kemiske , dæmning svigt , brand eller brande , farlige materialer , varme , atomkraft plan nødsituationer , terrorisme og tordenvejr .

Overvejelser


En af de vigtigste overvejelser i forberedelserne til en katastrofe og beslutte , hvad ressourcer til at afsætte når en katastrofe indtræffer , er virkningen en katastrofe ville have fra en cost perspektiv . For eksempel , hvad ville være den tabte indtægt indvirkning på den lokale økonomi ?

Fordele

En fordel ved effektiv katastrofeforebyggelse er undgåelse af katastrofe omkostninger, så de midler til at inddrive fra en katastrofe kan fordeles i andre områder som uddannelse . En anden fordel er, at forebyggelse planlægningen giver regeringen et godt grundlag for at reagere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.