kelation vandbehandling

Hårdt vand er en plage . Det høje indhold af mineraler hårdt vand forhindrer andre kemiske forbindelser som dem, der findes i sæbe for at arbejde effektivt. Vand kelation behandling henviser til den proces med blødgørende hårdt vand med brug af en chelant

Hårdt vand


Når der er en stor mængde opløst calcium og magnesium i vand , kaldes det hårdt vand . Hårdt vand påvirker ikke dit helbred . Hårdt vand efterlader rester på facetter og installationer og har potentiale for at indsnævre og blokere rørene . Hårdt vand fører også til dårlige resultater af sæbe og rengøringsmidler. Sæbe er mindre effektivt, fordi det reagerer med calcium og magnesium , der udgør en skum i stedet for sæbeskum . Et oplagt tegn på , at du har hårdt vand er, at din sæbe og shampoo ikke vil skumme op godt .

Hvem har hårdt vand ?


Hvor du bor i USA kan afgøre, hvorvidt du har hårdt vand . Ifølge US Geological Survey , det blødeste grundvand i New England , sydlige Atlanterhav , Golfstaterne og Pacific Northwest. Moderat bløde grundvand forekommer i Alaska , Tennessee og De Store Søers Område . Texas , New Mexico , Arizona og det sydlige Californien har de sværeste vand . Grundvandskemiske er stabilt og ikke ændrer sig over tid . Hvis du har godt vand , vil denne regionale oplysninger , der gælder for dig . Hvis du modtager offentlig vand , skal du kontakte din lokale vandværket eller sundhed agentur til at bestemme kvaliteten af vand, du får derhjemme .

Chelant


En chelant er et molekyle , der binder med mineraler såsom calcium og magnesium . Det forhindrer disse mineraler i at opbygge og danner et restprodukt . Chelants vil også binde med jern og mangan . I tilfælde af hårdt vand , præsentere en chelant vil binde med calcium og magnesium og forhindre mineraler fra danner et restprodukt .

Chelants føjes til sæbe og shampoo , så disse produkter kan fungere bedre i vand . De kan også tilsættes til fødevarer konserveringsmidler .

De mest almindelige syntetiske chelant er EDTA , eller edetic syre . NTA ( triglycollamic syre ) og DTPA ( diethylenetriaminepentaacetic syre ) er også chelants . Disse kemikalier anvendes i industrien til at blødgøre vandet og er ikke tilgængelige for brug i hjemmet .

Blødgøring vand derhjemme


Den enkleste måde at blødgøre hårdt vand er at koge det og lade det kalk afvikle til bunden . Du kan derefter bruge vandet til madlavning eller vask , da der ikke er nogen kemisk chelants .

mineraler i hårdt vand for at forhindre en god sæbe sud dannelse . Når du bruger en vaskemaskine , tilføje lud , borax eller vaskesoda på tidspunktet for vask , og dette vil lade sæbe gøre sit arbejde

Martha Van Rensselner foreskriver blødgøre vandet på følgende måde : . For hver gallon af vand , 1 spsk af en opløsning (1 pund vaskesoda opløst i en liter vand ) brug eller tilføje en spiseskefuld borax opløst i en kop vand .

rester Fjernelse

Efter blødgøring vand , kan du har stadig kalk oprustning på vandhaner og kedler . Til haner , sættetid en klud i eddike og læg over facet . Fastgør raseri og lad det stå en time . Fjern og tør hane med et blødt håndklæde . For elkedler , bland lige dele eddike og vand og bring i kog . Skyl kedlen ud om morgenen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.