kontor brand procedurer

Enhver virksomhed bør have en brandsikring procedure på plads for at sikre en sikker evakuering af ansatte i tilfælde af en blis . Uden en , løber en virksomhed risiko for alvorlig personskade eller død som følge af en brand , som vil forårsage omfattende skade på en virksomheds omdømme samt at overlade det sårbare over for dyre erstatningskrav .

Evakuering Afslutter


Arbejdspladserne bør have klart definerede flugtveje og kort , der er godt oplyst og klart udpeget, så medarbejderne ved, hvor de går i tilfælde af en brand . Disse ruter bør være fri for rod og uhindret til alle tider , og der bør være mere end én udgang rute fra en bygning . Virksomheden skal købe og vedligeholde brandsikkerhed udstyr såsom ildslukkere og brandalarmer . Mange virksomheder også foretage regelmæssige brandøvelser , så medarbejdere er bekendt med evakuering procedurer .

Fire parkeringsvagter


Nogle virksomheder udpeger brand vagterne , hvis ansvar omfatter sikring af brandsikkerhed procedurer overholdes, og op til dato , og at udstyret er godt vedligeholdt. En anden brand fængselsinspektør funktion er at sikre , at der i tilfælde af brand , har alle medarbejdere evakueret bygningen . Disse medarbejdere skal have regelmæssig træning i deres ansvar , såsom at lukke udstyr og forsyningsvirksomhed og identificere , når evakuering af bygningen er den eneste levedygtige mulighed. Nogle større virksomheder kan have besøgende , der ikke taler engelsk som modersmål . i dette tilfælde brand fængselsinspektør vil modtage yderligere undervisning i at hjælpe dem, der har særlige kommunikationsbehov

Assembly Point


En organisations brandsikkerhed procedure vil udpege en forsamling punkt , hvor medarbejderne og personale samles efter evakuering af bygningen . Dette er ofte en parkeringsplads eller nærliggende park . Når alle medarbejdere er samlet på opsamlingsstedet , en vejleder tager en optælling eller navneopråb at identificere eventuelle forsvundne personer . Hvis dette er tilfældet , bør redningsmandskab straks underrettes.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.