liv båd sikkerhed

De fleste ulykker involverer redningsbåde opstå under øvelser og eftersyn, og som regel skyldes den fejlslagne om bord mekanismer såsom on- load frigivelse system . Professionelle søfolk og besætningsmedlemmer udgør en stor del af de dræbte og sårede fra disse uheld

hyppigste årsager til uheld


De mest almindelige årsager til redningsbåd ulykker involverer driftsforstyrrelser som svigt og uheld kalibrering af on- load udløsningsmekanisme , og det defekte eller utilstrækkelig vedligeholdelse af redningsbåde , davider og lancering udstyr . Uheld kan også opstå på grund dårlig kommunikation og manglende kendskab til personale med det udstyr og tilknyttede styresystemer . Usikre praksis i løbet af redningsbåd øvelser og fejl i konstruktion af andre vigtige mekaniske systemer er også førende årsager til ulykker .

Redningsstationer Vedligeholdelse


Regelmæssig vedligeholdelse og grundig undersøgelse af redningsbåd er meget vigtigt at sikre velfungerende . Dette omfatter kontrollere tilstanden af alle faste og løse udstyr til redningsbåde og dens overordnede struktur , kontrol af motor, fremdrift mekanisme , manøvrering system , strømforsyning og øse mekanisme til funktionalitet . Undersøgelse af yderligere mekanismer som sprinkler-og lufttilførslen er også vigtig .

Davit Vedligeholdelse


Korrekt vedligeholdelse af davider er vigtigt at sikre en sikker og problemfri frigivelse af redningsbåde . En david er en sikkerheds -system, som anvendes til at sænke redningsbåden fra moderen fartøjet og sætte det over vandet . Undersøg davider omhyggeligt og find ud af , om der er tegn på korrosion , forskydning eller deformationer . Smør alle kabler , skiver og bevægelige dele . Regelmæssigt kontrollere elektroniske enheder som f. eks endestop , opbevaret kraftsystemer og hydrauliske mekanismer til at sikre velfungerende .

Dynamic Winch Bremsengutachten


Funktionssvigt spil forårsager flest tilfælde af kvæstelser på besætningsmedlemmer under forsøget på frigivelsen af redningsbåde . Den dynamiske spil bremse testen er en idiotsikker metode til at undgå sådanne ulykker . Det er udført ved at sænke en tom båd til dens maksimale sænkehastighed og anvende bremsen brat , før den kommer ind i vandet .Bortset fra det dynamiske spil bremse test, en omfattende inspektion af bremsemekanisme og spillet fundamentet er en del af sikkerheds check . Kontrollér fjernbetjeningen , og strømforsyningen regelmæssigt for at sikre korrekt funktion. Undersøg bremseklodser og erstatte dem , hvis nødvendigt .

Udløsermekanisme

Korrekt vedligeholdelse og opsætning af frigivelsen gear er af afgørende betydning for sikkerheden for personalet i redningsbåden . Må ikke nogen justeringer , mens krogene er under belastning . I tilfælde hængende-off pendler bruges til at lette vedligeholdelse , fjerne dem , før øvelser og træning . Check frigivelse gear før og efter dets operationelle test og dynamiske spil bremseprøven . Inden for udløsningsmekanisme , for at teste enheder som aktivering (for frigivelse gear ) , styrekabler , tolerancer grænser , krog skruer og den hydrostatiske interlock systemet periodisk at sikre en tilfredsstillende drift .

Forebyggelse af ulykker Foranstaltninger

Det er vigtigt for besætningen at foretage en grundig forstå funktionen af krogen frigivelse system monteret i redningsbåde på deres fartøj . Dette forhindrer de fleste redningsbåd-relaterede ulykker . Også holde antallet af personale i redningsbådene til det nødvendige minimum , når der udføres øvelser . Brug faldsikringsanordning enheder ( FPDs ), da de er meget effektive mod utilsigtet aktivering af on-load udgivelse systemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.