medicinske procedurer, som ikke kræver, at du bære handsker

Der er meget få lægelige procedurer , der kan gennemføres uden brug af værnemidler og tøj på den del af det lægelige personale . Dette er for at beskytte patienten samt den medicinske besætningen . Handskerne er næsten altid nødvendigt , men der er et par tilfælde, hvor en medicinsk procedure kan sikkert gennemføres uden dem .

Imaging


Når medicinsk personale tage røntgenbilleder eller en MR-scanning ( magnetisk resonans billeddannelse ) , de skal position kroppen på en bestemt måde og derefter tage et billede med en maskine . Ingen handsker er nødvendige for denne procedure .

Administrationen en astmainhalator


Giving nogen astmamedicin kan gøres uden handsker . Denne procedure indebærer at holde inhalatoren og instruere patienten til at puste alle hans luft . Du kan derefter indsætte inhalatoren i munden og instruere patienten at trække vejret dybt .

Epinefrin Auto Indsprøjtning


En alvorlig allergisk reaktion kræver et skud af adrenalin til at snøre hævelse blodkar . Folk , der er tilbøjelige til at så intens allergi bør være lastet med et kit med en adrenalin auto injektor på deres person . Fordi den automatiske injektor kan administreres ved at fjerne hætten og hurtigt jabbing det i øverste del af låret selv gennem tøj , behøver handsker ikke behøver at blive båret .

administration af aktivt kul


Når nogen sluger en gift , der skal optages hurtigt, inden den kan træde i blodbanen , vil medicinsk personale ofte give patienten et flydende kul mix at drikke . Trækul obligationer til mange giftige stoffer og gør gift i stand til at blive absorberet af kroppen . Handsker er ikke nødvendig .

Farvning øjnene

Fluorescein er en fluorescerende farvestof , der anvendes i forbindelse med en kobolt blåt lys i en læge kontor for at identificere hornhinde hudafskrabninger i øjet . Fluorescein oversvømmelser øjet og udfylder i nogen ridser eller beskadigede områder i øjet , så når det blå lys er skinnede på det beskadigede områder vil glød . Handsker er ikke forpligtet til at administrere fluorescein dråber .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.