melamin & fødevareforurening

I dagens travle verden , hvor madlavning er blevet nemt og bekvemt ved hjælp af billige værktøjer og plastbeholdere , simpelthen mange folk har tillid til og acceptere , at det er sikkert for dem . Det er ikke før nogen bliver alvorligt syg --- eller endda dør --- at nogen sætter spørgsmålstegn ved brugen af komponenter som melamin og forurening, der kan have alvorlige konsekvenser deres egen sundhed

Du skal bruge: .
Black-og-hvid ikke-blank avis .
Kvælstofgødning , ¼ til ½ kop pr skæppe avis .
Pitchfork .

Beskrivelse af Melamin


Melamin er et syntetisk kemisk produkt , der bruges i en lang række industrielle applikationer såsom harpiks og skum , rengøringsmidler , gødningsstoffer og pesticider . Det er blevet ændret og gjort til bestanddele af mange husholdningsprodukter hele verden, herunder utallige anvendelser af plast , klæbestoffer og lim , laminerede produkter såsom krydsfinér , rengøringsassistenter og brandhæmmende maling .

De spørgsmål


Melamin præsenterer to alvorlige problemer . Den ene er , at det ikke fusionere med sin modpart komponenter i produkter , hvilket betyder , at det er i stand til at bevæge sig rundt i produktet under visse betingelser. For eksempel kan plader , der indeholder melamin er de kemiske siver ud og ind i maden , når visse sure fødevarer er tilføjet eller hvis de når specifikke temperaturer fra mad , der er på dem, eller hvis de anvendes i mikrobølgeovnen .De fleste mennesker er ikke klar over, at misfarvning af produkterne er fra denne udvaskning , og vil fortsætte med at bruge dem . Den anden og mere om problemet er , at så en afgrøde gødning , er melamin hældes i jorden og optages af planterne . Nogen konklusioner er draget til dato , men den frygt er, at en forurening af epidemisk omfang kunne præsentere sig selv på noget tidspunkt en gang nok melamin er blevet indtaget . Og da folk spiser forskellige mængder af naturlige og tilberedte fødevarer , er det umuligt at fortælle, hvordan dødelige virkninger kan være eller hvornår.

fødevareforurening


Kvælstof anvendes ved vurderingen af mængden af protein i bestemte fødevarer , og da melamin satser højt på 66 procent , er det blevet en almindelig proxy til at måle proteinindholdet i fødevarer . Ifølge New England Journal of Medicine , den seneste melamin forurening katastrofe i mælken industrien i Kina blev forårsaget af melamin ved uagtsomhed tilføjet som en erstatning for protein i mælken . Selvom smagløst og uigenkendelige , resulterede dette i 294. 000 babyer bliver syg , med 50. 000 kritiske og indlagt og seks døende .

yderligere forurening


De mulige negative virkninger af melamin eksponering på mennesker og dyr er blevet mistænkt for år på grund af kendskab til sine elementer. Men blev det ikke bragt nogen stor opmærksomhed , indtil det blev en global bekymring i 2007, hvor tusindvis af dyr blev forgiftet og døde fra melamin forurening i foder til kæledyr .

Virkninger af Melamin Indtagelse

I mælk hændelsen i Kina , blev det opdaget, at en indtagelse af melamin hurtigt kunne danne sten og grus i urinvejene . Af den tid, det blev opdaget , og en kur blev sat på plads , havde flere børn døde af obstruktion , som forårsagede akut nyresvigt . I de fleste tilfælde blev stenene kunne opløses med hydrering , alkalization eller litotripsi , men der er ingen måde at forudsige , hvilken effekt denne eksponering kan forårsage på længere sigt fra de nuværende angiveligt kontrolleret brug af melamin .

Forebyggelse

Mange lande som Canada og USA arbejder sammen med Verdenssundhedsorganisationen at bidrage til at forhindre yderligere forurening episoder ved at håndhæve strenge regler om brug af melamin med mad eller fødevarer . Fødevarer testes regelmæssigt , er produkter bliver kontrolleret og afprøvet , og minder bliver sat i bevægelse ved første antydning af forurening . Med den globale konsensus om at gå grøn , pesticider og kunstgødning med melamin komponenter er ved at blive forbudt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.