mineralsk olie som en personlig smøremiddel

Der er et overraskende antal af muligheder at vælge imellem i verden af personlige smøring . Mineralsk olie er et populært valg . Oliebaserede smøremidler har mange fordele frem for deres vandbaserede kolleger , men er ikke ideelt for alle intime situation

Massage


Mineralske olie er særdeles brugbar som massage olie . Det er tyndt , så ikke fedtet , endnu , fordi det ikke er nemt absorberes gennem huden , det varer ved hjælp af vedvarende gnide . Særlige mineralske olier er lavet til massage byder særlige dufte , farver og nedkøling og opvarmning effekter .

Irritation


Vær forsigtig med den type olie du bruger og hvor. Visse mineralolier er for slibende eller har andre kemiske reaktioner , der gør det farligt at bruge på bestemte kropsdele . At observere mineralsk olie effekt , sætte en lidt på et lille område af din kalv eller låret . Hvis det bliver irriteret , ophøre med at bruge .

Kondomer


Mange typer af mineralsk olie kan nedbryde latex og andre forbindelser bruges til at lave kondomer , membraner og andre prævention enheder . Dette vil ophæve sikkerhedsmæssige fordele af kondom . Hvis du vil bruge nogen form for profylaktisk i stedet bruge en vandbaseret glidecreme .

Lingeri Artikler


Mineralsk olie kan forårsage skade på sex legetøj og andre genstande . Generelt genstande fremstillet af glas eller hård plast er sikkert at bruge med olie , men gummi , latex og blød plast vil bryde ned med eksponering for smøremiddel .

Rengøring

Oliebaseret smøremidler kan forårsage permanent farvning i nogle tekstiler . Vær forsigtig , mens anvende den , så du ikke får det på noget for værdifuld . Rengøring mineralsk olie ud i kroppen kan kræve masser af sæbe , eftersom det ikke er vandopløseligt . Rengøring af alle mineralske rester væk efter brug er afgørende . Langvarig udsættelse for visse typer af mineralsk olie kan forårsage dermatologiske problemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.