mobiltelefon tårn sundhedsrisici

Mobiltelefoner blev udbredt i USA i begyndelsen af 1990'erne og deres anvendelse er steget støt siden . At understøtte den nu store antal af mobiltelefon -brugere , virksomheder konstruere mobiltelefon tårne ( eller basestationer ) i mange områder . Mobiltelefonen tårne udsende og modtage radiofrekvens ( RF ) signaler , som mange mennesker frygter udgør en alvorlig sundhedsrisiko , selv øger sandsynligheden for kræft

Hvad de er og hvordan de virker


Mobiltelefon tårne er typisk fritstående strukturer, der har plads til antenner , der når op over den højeste bygning i området , således at antennen kan fuldt ud dækker området . Celle tårne for det meste varierer i højden fra 50 til 200 fod . Mobiltelefon tårne kan også monteres på eksisterende strukturer ( bygninger eller træer , osv. ) for at sikre , at antenner dækker det omkringliggende område . Antenner giver rækkevidde for mobiltelefon dækning.

Problemet


Den mobiltelefon tårne både give og modtage radiofrekvens bølger , som er en energi form ikke-ioniserende stråling . Ikke-ioniserende stråling er en svag form for stråling , som potentielt kan føre til sundhedsskader . Især mobiltelefon tårne , fordi bliver mere og mere omsiggribende grund af den stigende brug af mobiltelefoner , er RF -signaler også stigende . På trods af, at RF -signaler er en meget svag form for stråling , mener nogle analytikere , at selv en svag form for stråling i store mængder kan være yderst skadelig for dit helbred .

kræftrisikoen


Udledningen af RF bølger på højt niveau er af særlig interesse for mennesker, der bor , arbejder eller går i skole i nærheden af mobiltelefon tårne . Mens stråling signaler er kendt for at være en årsag faktor for kræft , signalerer energi RF udsendes af mobiltelefon tårne er ikke stærk nok til at bryde kemiske bindinger i forskellige DNA -molekyler .

andre sundhedsrisici


Mens der er forholdsvis svage tegn på, at mobiltelefonen tårnet stråling er tilstrækkelig til at gøre helbredsskader , lægerne på Mount Shasta BioRegional Økologi Center hævder , at RF bølgerne kan skade DNA struktur i vores kroppe . Relateret til den stråling , nogle analytikere peger på, at mobiltelefon tårne udgør andre sundhedsrisici , der er potentielt skadelige . Nogle biomedicinske ingeniører , såsom Mariana Alves-Pereiras , hævder, at " vibroacoustic sygdom " er forårsaget af en eksponering for konstant , lavfrekvente støj, der udsendes fra mobiltelefon tårne .

begrænsning af eksponering af

På trods af, at de fleste beviser peger på idéen om, at mobiltelefon tårne er ikke så problematiske for dit helbred , er der flere ting, du kan gøre for at begrænse din udsættelse for RF bølger og " vibroacoustic " lyde . Regeringerne har lagt acceptabelt område begrænsninger på mobiltelefon tårne , og du kan kontakte mobiltelefon udbydere eller regeringen, hvis du mener , at intervaller ikke bliver overholdt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.