negative virkninger af peber spray

Det aktive indholdsstof i peberspray er oleoresiner peberfrugt , en olieagtig stof, der findes i Cayenne peber . Ifølge politiet Politiske Studier Rådet , har stoffet været brugt siden mindst 2000 f. Kr. , hvor de kinesiske hære kvalt deres angribere med røg fra brændende cayenne peber . Det er almindeligt anvendt af lovhåndhævere og i de fleste stater , er det lovligt for den brede offentlighed at købe , selv om nogle stater har strenge regler om dens salg og anvendelse . Dens effektivitet afhænger af den smerte og ubehag det medfører angribere , men denne smerte ikke altid være et effektivt middel .

Eyes


Peberspray forårsager en alvorlig brændende og stikkende fornemmelse i øjnene . Det kan også medføre betændelse i conjuctiva , den klare slimhinde , som beskytter den forreste del af øjeæblet og den indre øjenlåg . Mennesker, der allerede har hornhinden problemer kunne lide alvorlige øjenskader fra peberspray .

Vejrtrækning


Hvis indåndet , peberspray kan medføre alvorlige hoste passer . En gennemgang af peberspray farer offentliggjort af " North Carolina Medical Journal " i 1999 fandt , at det kan føre til respirationsstop-midlertidigt rendering en person ude af stand til at trække vejret . Risikoen for respirationsstop kan være større hos personer med astma , bronkitis eller luftvejsinfektion .

falsk følelse af sikkerhed


Angribere kan være så panikslagne ved smertefulde følger af peberspray at de stopper deres angreb , bange for at de ' ve blevet blind , eller at de ikke kan trække vejret . Men , politiet Policy Studies Rådet noterer sig, at ikke alle angribere let afskrækkes . Hvis angriberne er stærkt fokuseret på et mål , kan de kæmpe gennem virkningerne af peberspray . Rådet anslår peberspray effektivitet til at være 80 til 85 procent .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.