posioning fra renseri opløsningsmidler

PERC eller percholorethene er den mest almindelige renseri opløsningsmiddel . Andre navne omfatter tetrachlorethylen og tetrachloroethene . Ifølge EPA , perc brug ved renseri tegner sig for 85 procent af alle tør rensevæske . Det er en farveløs , ikke brændbar væske , der ikke forekommer naturligt . Ud over de renseri , brug tekstilfabrikker , Chlorfluorcarbon producenter , damp affedtning og rengøring af metal operationer Perc. Forbrugerne skal være klar over de sundhedsmæssige risici forbundet med Perc.

Eksponering


Mest almindeligt for udsættelse for perc er arbejdspladsen . PERC kan forurene både luft og vand . Eksponering kan forekomme i følgende situationer : når du bruger produkter, der indeholder perc , når tilbringe tid i en renseri facilitet , der bor over eller ved siden af et renseri virksomhed eller når han anlægger renses ting ind i dit hjem . Det er også muligt at finde perc i visse aerosoler , formuleringer , opløsningsmiddel sæbe , trykfarver , klæbestoffer , tætningsmidler , polish , smøremidler og silikone .

effekten på kort sigt


Perc ind i kroppen enten ved at indtage mad eller vand behæftet med perc eller trække vejret i forurenet luft . Kroppen vil gemme perc i kroppens fedt . Vejrtrækning i perc har en negativ effekt på nervesystemet . Selv hvis du indånder perc i en kortere periode , du er meget sandsynligt, at opleve et eller flere af følgende symptomer : svimmelhed , træthed , hovedpine , svedeture eller bevidstløshed

Langsigtede effekter


Lang tids udsættelse for . PERC årsager lever og nyreskader . Arbejdstagere, der udsættes flere gange for store mængder perc i luften kan opleve hukommelsestab og forvirring , EPA rapporter . EPA endvidere, at laboratorieforsøg har vist , at perc forårsager kræft hos dyr . Baseret på dette faktum , Ministeriet for Sundhed og Human Services , at det er meget sandsynligt, at perc kan fremkalde kræft hos mennesker .Institut for Sundhed og Human Services hævder også , at kvinder , der arbejder i renserier industrier har flere menstruationsproblemer og spontane aborter . Dette kan ikke bekræftes , men fordi andre faktorer stadig skal overvejes.

Miljø


Perc ikke siver ned til grundvandet og kan forurene jord, men det er ikke så truende som perc eksponering på arbejdspladsen . EPA bekræfter , at indholdet af perc fundet i miljøet kan ikke producere sundhedsskadelige virkninger .

forordning

I henhold til Clean Air Act , EPA har for at regulere luft giftstoffer fra store industrielle anlæg . PERC er på EPA 's liste over de regulerede toksiner . EPA regulerer ved først at gennemføre branchestandarder og derefter følge op med to vurderinger af faciliteterne .

Alternativ Opløsningsmidler

Ud af sundheds- og miljøhensyn , har alternative opløsningsmidler dukket op på markedet . Kuldioxid ( CO2 ) i en trykbeholder flydende form er en førende contender . Det er både ikke-giftige og bæredygtig . Den eneste ulempe er , at omkostningerne ved at konvertere til CO2 høj for etablerede virksomheder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.