problemer med at gå grøn

Genbrug husholdningsartikler , bevarelse el og vand , og købe lokale produkter som fælles temaer i go- grønne bevægelse . Trash dag i mange kvarterer betyder genvindingskurve på curbside , og mere brændstofeffektive biler kan ses på motorveje . Folk opfordres til at købe produkter lavet af genbrugsmateriale. Men der er problemer med bevægelsen selv . Genvinding og andre bestræbelser, der gøres på samvittighedsfuldt af borgere kan ikke have den virkning , at folk tror, de er

Opkøb brændstoføkonomiske biler


Ifølge Wired Magazine , at lave en ny Prius faktisk tilføjer mere kulstof til miljøet end fremstillingssektoren en Hummer . Prius har 30 pounds af nikkel i batteriet , så samlet set Prius bruger 113 millioner britiske varmeenheder at gøre . Prius har spare brændstof under kørslen, og vil gøre op underskuddet , men at købe en brugt bil kan være bedre for miljøet . For eksempel , at købe en 10-årig bil som en Toyota , der får 35 miles per gallon kan have en fordel i forhold til en ny hybrid . Ifølge Pablo Paster , en bæredygtighed ingeniør , vil den nye Prius nødvendigheden af at nå 100 tusind miles før det betalte sig gælden for at blive bygget . Den anvendte Toyota har allerede haft kulstof gælden betalt .

Plastic Forbrug


Placering genanvendelse på kantstenen til papirkurven afhentning eller tage plast til en genbrugsstation kan have en vis tilfredsstillelse . Folk føler, at de gør deres del . Nogle plastik , der bruges i mange produkter ikke kan smeltes og laves til nye produkter .Ifølge Mindfully . org , plast affald, der er genanvendelige transporteres til Kina for at blive smeltet til genbrug . Arbejdere var udsat for røg fra den smeltende plastik . Arbejderne gør omkring $ 1,50 per dag , og de havde ikke nogen værnemidler. Små børn sortere strimlet plastik hele dagen lang .

Business Bekymringer


Virksomhederne har problemer med at gå grøn , kun på en større skala end individer . For eksempel hvis en virksomhed beslutter at ændre sit lys til energieffektive pærer , kan overgangen være dyrt og tidskrævende . Holde på toppen af nye grønne emner kan også tage tid og penge til forskning og beslutningsprocessen . Også at købe genvundne produkter kan være dyrere end nye produkter . Når udgifter går op , erhvervslivet enten er nødt til at absorbere dem , eller videregive regning videre til kunden. Dette vil så være nødvendigt at medtage oplyse forbrugerne med markedsføring og PR .

regering Mandater


Videnskab Klarede siger , at fra 1978 til 2000 deponeringsanlæg numre faldt fra cirka 14. 000 ned til knap 5. 000 . Med sådan en krise , hvad de skal gøre med affald , er regeringen forventes at starte mandat genanvendelse . På overfladen er det en gavnlig lov , men der er mere at overveje. Ifølge Science Daily , kan genanvendte produkter give problemer . For eksempel , papir og OSB , der genanvendes absorberer mere fugt end naturlige eller nyt materiel . En grøn hjem konsulent , Roger Morse af Morse Zehnter Associates , siger , at dette kan føre til skimmel , korrosion eller rådner . Dette udelukker ikke brug af genanvendte produkter , men det er et andet niveau af hensyn til de Forbrugeren skal være opmærksom på.

Future

Mange produkter er lavet med råvarer , og ifølge University of Texas i Dallas , " Mere end 90 procent af de udvundne materialer for at gøre varige goder i USA bliver til affald . " Produkter er ikke beregnet til at vare . På denne måde vil forbrugerne løbende købe nye modeller . En ny teori om at gå grøn er på vej ud af dette problem . En idé er at udvikle produkter med hele livscyklussen tages i betragtning og gør dem, så de kan blive dissembled til andre formål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.