rabies fare fra Roadkill

Det er meget usandsynligt-men teoretisk muligt , at få rabies fra håndtering Roadkill dyr . Fordi rabies er en dødelig sygdom , er det godt at fejle på siden af forsigtighed . Brug handsker ved håndtering døde dyr , som virussen også kan overføres , hvis du har nogen ridser , skrammer eller rifter på hænderne

sygdomsoverførsel


Den rabiesvirus bor i spyt og nervevæv af pattedyr . Det skal komme ind i kroppen til at forårsage infektioner-det sædvanligvis sker, når rabiate dyrebid et andet dyr eller mennesker . Det kan også sendes, hvis spyt eller nervevæv kommer i kontakt med et åbent sår eller slimhinder ( f. eks dine øjne , næse eller mund ) .

Inficerede Wildlife


Når du finder et dødt dyr i vejkanten , der er ingen måde at fortælle om den havde rabies , uden at teste sin hjernevæv . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , mere end 90 procent af rabiate dyr i USA er vilde dyr , ikke kæledyr . Af disse er 35 procent vaskebjørne og resten er flagermus , stinkdyr og ræve . Vær især forsigtig, når du håndterer en af disse arter .

døde dyr , døde virus ?


Den rabies virus nemt dræbt . Ifølge den North Dakota Department of Health, en rabies virus udsættes for luft bliver inaktiv i løbet af to timer. Hvis dyret har været død i mere end et par timer , et virus i sin spyt er død . Det kunne stadig være levedygtige , men i nervevæv som hjerne .

praktiske forholdsregler


Der er ingen dokumenterede tilfælde af en person at få rabies fra at røre Roadkill , siger Dr. Scott Weese , lektor i Patobiologi ved University of Guelph , Canada . Selvom risikoen er lille , rabies er en farlig sygdom , der er næsten altid dødelig , når symptomer opstår. For at være på den sikre side , gummihandsker eller bruge en skovl til at flytte det døde dyr .

Madlavning Instruktioner

Er det sikkert at spise Roadkill dyr ? Hvis du er tilbøjelig til at gøre brug af kød, du finder langs motorvejen, gummihandsker , når du håndterer de animalske-især under flåning og slagtning . Kog kødet grundigt for at sikre, virus eller parasitter bliver ødelagt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.