radon sikkerhed

Radon er en farveløs , lugtfri naturligt forekommende gas , skabt af fordelingen af små mængder uran i jord , sten og vand . Radon er en førende årsag til lungekræft i USA . Ifølge National Radon Safety Board , har en i 15 amerikanske hjem forhøjede niveauer af radon

Hvordan Radon Åbner Home


Radon kan indtaste et hjem på flere måder , såsom fra jorden gennem revner i fundamentet af huset . Radon kan også bygge op i huse , der har godt vand . Radon kan ophobes i et farligt niveau i ethvert hjem , og fordi radon ikke kan ses eller lugtes , den eneste måde at vide , hvor meget radon er i et hjem , er at teste for det .

Test


The Environmental Protection Agency anbefaler prøvning af hvert enkelt hjem til radon . Du kan bestille en test kit fra et certificeret laboratorium , eller hyre en professionel til at komme og teste dit hjem for dig . De kan også findes på store hjem forbedring butikker . Testkit er udsat for luften i et hus for en periode og derefter sendt til et laboratorium til analyse . Laboratoriet eller testning professionelle vil give en rapport om resultaterne og hjælpe dig med at fortolke det .

Metoder


Radon test er klassificeret som kortfristede og lang sigt. Korttidstest er mellem to og 90 dage, og langtidsforsøg er længere end 90 dage. Radon kan svinge fra dag til dag og sæson til sæson i et hjem . På grund af dette, er på længere sigt test mere tilbøjelige til at opdage forhøjede niveauer .

Radon Reduktion


Den EPA anbefaler at træffe foranstaltninger for at mindske radon i boliger med niveauet på 4 picocuries pr liter (PCI /L ) eller højere . Mindre mængder kan også være skadelige , dog . En radon reduktion system kan reducere radonniveauet i et hjem med op til 99 procent , når installeres af en professionel og korrekt vedligeholdt . Ifølge EPA , koster gennemsnitlige radon ordning til begrænsning af $ 1. 200 i juli 2010, når installeres af en kvalificeret radon afbødning entreprenør .

Metoder til Radon Reduktion

Forskellige typer af hjem byggeri kræver forskellige metoder af radon reduktion . For husstande med en kælder eller betonplade fundament , anvende effektive radon nedbringelse systemer sugning udluftning luft til ydersiden fra hele fundamentet ved hjælp af hjemmets afløbet flise -system . Til boliger , der er over jorden med en crawlspace , er en plastik membran lagt på jorden under huset og suge bruges til at trække luft fra under arket og udluft det udenfor . Forsegling revner i fundamentet kan også hjælpe med at nedsætte radonniveauet i et hjem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.