retsmedicinsk patologi emner

retsmedicinsk patologi er en specialiseret område af patologi , hvor retsmedicinere udføre obduktioner , også kendt som obduktioner , for at fastslå årsagen og på den måde af dødsfald , der henhører under kompetencen for en lokale retsmediciner eller medicinsk censor . På trods af en fascination af dette felt-på grund af talrige tv- serier og film-cirka 50 procent af den obduktion , der Retsmedicinerne udfører er naturlige dødsfald .

enkelt organ Obduktioner


Et enkelt organ obduktion som en hjerne , hjerte eller lever , kan udfyldes, når en person med en sygdom som Alzheimers , lader sin krop til lægevidenskaben til yderligere anatomiske og medicinsk forskning af sygdommen . Institut for Medicinsk på Johns Hopkins School of Medicine , som påberåbe kadavere til yderligere sin vigtige forskning , der udføres en undersøgelse for at fastslå, hvorfor der er sådan en uvilje mod at overveje at donere organer til medicinsk forskning . Skolen fandt, at " demografiske og holdningsmæssige faktorer stærkt relateret til villighed til at overveje kropsdonationer , og bestræbelser på at forbedre donation bør forsøge at finde måder , hvorpå potentielle hindringer for donation kan løses af sundhedspersonale . "

Standard Obduktion


Retsmedicinerne overveje en standard obduktion til at bestå af en fuld ekstern undersøgelse ; register over vægt , højde og identifikationsmaerker , såsom ar , modermærker og tatoveringer , analyse af blod og maveindhold , og undersøgelse af bryst , mave og hjerne . Hvis disse aktiviteter ikke giver en endelig dødsårsag , vil patologer komplet yderligere prøver , indtil en sandsynlig årsag er fastlagt. Ifølge retsmedicinske patolog Dr. Joseph Cohen , en standard obduktion tager cirka to timer.

bemærkninger


Ifølge National Association of Medical Undersøgere , skal en obduktion omfatte undersøgelse af tre vigtige faktorer : årsagen , mekanisme og dødsmåde . Årsagen er en fysisk stof, der anvendes til at bringe om døden , som f. eks en kugle , den mekanisme er de patologiske agent i kroppen , som resulterede i dødsfald, såsom overdreven blødning , og dødsmåde anses for at være naturlig , ulykke , mord eller selvmord . Når dødsmåde ikke kan fastsættes det kan betegnes som et ubestemt død .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.