rørtang sikkerhed

Rørtænger er et vigtigt redskab for blikkenslagere, der arbejder med cirkulære former rør . De giver grebet for at få arbejdet gjort , men skal bruges med omtanke. Sikkerhed er nødt til at være en prioritet at undgå ulykker og skader

Du skal bruge: .
Store plast opbevaring spand med låg

Brug den rigtige Wrench


Rørtænger bør kun blive anvendt til deres formål , som generelt arbejder med fittings til VVS rør . Brug det til et job det er ikke beregnet til , kan skabe en potentiel ulykke .

Inden du begynder at arbejde


Den " tænder " i en rørtang gab skal være rene og i god stand . En skruenøgle med slidte kæber kan glide . Hvis den er beskadiget , skal skruenøgle erstattes

Brug Wrench


Den skruenøgle bør drives på en kontrolleret , langsom måde , uden ryk . Brugeren skal være i en position , hvor han eller hun har god balance og vil ikke blive skadet , hvis nøglen glider . Den rørtang , placeres , skal vende fremad .

Sikkerhedsudstyr


Nogle gange kan vragrester flyve fra en overflade , når du bruger en rørtang . Den bedste beskyttelse mod denne er iført en ansigtsmaske eller bruger sikkerhedsbriller eller briller . Sko med et godt greb om bunden er også gavnligt .

Andre overvejelser

Rørtænger er ikke skabt til at bøje rør eller for at løsne en bolt . Bruge den til andre utilsigtede formål , såsom en hammer , kan være farligt . Det er vigtigt at bruge den rigtige størrelse skruenøgle for røret , du arbejder med .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.