sikkerhed på arbejdspladsen på restauranter

Restauranter præsentere en række af farlige områder for de ansatte . Ulykker sker fra håndtering af de skarpe genstande , med store eller off-balance poster eller glider på våde gulve . Disse ulykker er let at identificere og i mange tilfælde , kan forebygges . Restauranter kræver medarbejdere til at følge sikkerhedsreglerne , mens du arbejder på at sikre et sundt arbejdsmiljø .

skridsikre sko


Skridsikre sko er generelt for restaurant ansatte som en del af deres arbejde uniform. Disse sko greb alle typer af overflader , selv våde gulve , og bidrage til at forebygge skader som følge af glider eller falder . Skridsikre sko assistere en restaurant i spare tid tabte til ulykker samt penge udbetalt i arbejdstagerens kompensation eller anden forsikring til dækning af ethvert ansvar som følge af en skadet arbejdstager .

Mark farer


tydeligt eventuelle farer , der har potentiale til at forårsage skader på ansatte eller gæster . Dette omfatter advarselsmærkater for apparater i køkkenet samt tegn på et vådt gulv eller andre farer . Medarbejdere og ledelse skal sikre, at alle spild straks renses op, og at alle sikkerheds tegn eller skilte er på plads . Disse markører skal være tydeligt synlige og let at læse eller forstå . I tilfælde af at en ulykke indtræffer , anmelde en leder eller supervisor straks .

Bakterier


At arbejde i en restaurant kræver, at du kan håndtere mange kim-og bakteriefyldt overflader , såsom penge , mad og opvask . Disse elementer kan sprede sygdomme og forårsage infektion, hvis de kommer i kontakt med et åbent sår . Restauranter kræver medarbejderne til at vaske deres hænder ofte , især før håndtering af fødevarer eller efter brug af toilettet , for at forhindre spredning af bakterier og bakterier . Vask dine hænder eller bruge hånden sanitizer efter håndtering penge eller snavset service som en ekstra forebyggende foranstaltning .

Spild


Hvis en kunde udslip eller dråber en plade eller glas , ikke giver dem mulighed for at hjælpe dig rense det op . Kunden kan blive skadet på grund af glasskår eller porcelæn , hvilket resulterer i dyre lægeregninger for din restaurant . Sørg for at du rydder op brudte genstande dig selv eller med en anden medarbejder . Læg dem forsigtigt i en affaldsspand , og sørg for , at du oplyser enhver , der kan håndtere , at skraldespanden eller dens indhold, knust glas og porcelæn blev placeret derinde , så de kan udøve forsigtighed .

Knive

Pass nogen knive eller andre bestik håndtag først . Forsøg ikke at holde en kniv af kniven . I tilfælde af , at nogen falder en kniv , skal du ikke forsøge at fange den med dine hænder eller fødder , i stedet lod den falde til gulvet , og derefter tage det op i håndtaget . En skarp kniv kan skære gennem selv sikkerhedssko , så holde dine fødder væk fra enhver falder bestik . Når rullende eller indpakning sølvtøj i slutningen af din vagt , så sørg for , at den eneste knive , der er indeholdt i rullen er kedelige smør knive . Aldrig rulle eller wrap en bøf eller en anden skarp kniv i med andre sølvtøj .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.