sikkerheden på legepladser tips til børn

Selvom legepladser give timevis af sjov for børn , Consumer Product Safety Commission vurderer, at omkring 200. 000 børn bliver set i skadestuen hvert år for legeplads skader . Legeplads producenter og installatører arbejder inden for retningslinjer for at hjælpe med at gøre legepladser mere sikkert . Men der er mange skridt børnene kan tage på egen hånd til at gøre deres leg mere sikker .

Bliv Alert


Du kan forebygge mange ulykker ved at blive opmærksomme på begivenheder der sker omkring dig . Vær opmærksom , når du krydser foran eller bagved gynger . Husk , at det er meget nemmere for en omvandrende barn at komme ud af den måde , end det er for svingende barnet til at stoppe svinge . På dias , at se barnet foran dig helt væk fra afgangen af diaset , før de går ned for at forhindre at køre ind i ham .

Bliv Alder Passende


De fleste dele af legepladser er designet til at blive brugt af børn i en bestemt alder . Der kan være et tegn til at fortælle dig , hvilken del af legepladsen er for din aldersgruppe . Hvis ikke , er opmærksomme på , om du kan gøre aktiviteten sikkert . Hvis der er ringe eller trekanter for at gå på tværs af hånd -over-hånd , bekendtgørelsen, om du kan nå ringene . Nogle aktiviteter er naturligvis for ældre eller yngre børn . For eksempel bør børn under 5 ikke bruge et nummer svævefly , og gynger med fuld spand sæder er kun for børn yngre end 2 .

Pas Klatring


Visse dele af en legeplads er beregnet til at blive besteget . Du kan forcere en stige eller et reb klatrer for eksempel . Du skal dog ikke klatre dele af legepladsen , som ikke er beregnet til klatring . Aldrig bruge den øverste skinne af et sæt gynger eller en overhead virksomhed som Vaegtbjaelken . Tagene er tænkt som skygge og ikke at blive besteget på . Have det sjovt glide ned på indersiden af en lukket dias , men ikke klatre op på ydersiden af den .

Efterspørgslen Sikkerhed Surfacing


Der findes flere typer af sikkerhed vejbelægning . Der er sand , ærter grus , træflis eller træfibre , hældte i stedet gummi måtter eller fliser , og ituskårne gummi muld . Hvis du ikke kan se nogen af disse typer af belægning på legepladsen , er det bedst blot at undgå at spille der . Du kan føle , at du går glip af nogle sjove , men ifølge Consumer Product Safety Commission 60 procent af legeplads ulykker falder til jorden . Korrekt belægning kan hjælpe afbøde slag .

Bær passende tøj

The Consumer Product Safety Commission har udsendt en advarsel til forældre om bændler på tøjet . Når børn lege på legepladser , især på dias , iført tøj med snore på halsen , de er i fare for kvælning , hvis strengen fangster overalt . Selv når snore er forkortet , at risikoen er der stadig . Sko for at beskytte dine fødder . Det mest vigtige ting at gøre, er at holde tænker , mens du spiller .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.