spiritusballon alkohol test

En alkometer er et instrument til påvisning og måling af åndedrag alkohol koncentration ( forkortet BAC eller Brac ) i luften udåndes fra lungerne . BAC bruges til at estimere alkoholpromillen i blodet, som igen er en meget kraftfuld prædiktor af alkoholforgiftning . Alkometer test er meget brugt af de retshåndhævende myndigheder, arbejdsplads arbejdsgivere og den medicinske profession

Fordelene ved spiritusballon Test


spiritusballon alkohol test er hurtig og ikke-invasiv . I modsætning til blod og urin alkohol -test kan udåndingsluften udføres næsten hvor som helst og ikke kræver efterfølgende laboratorieanalyse . Umiddelbare testresultater giver mulighed for en øjeblikkelig reaktion i sikkerhed følsomme eller kritiske medicinske situationer .

Breathalyzers er meget udbredt


Breathalyzers bruges af de retshåndhævende myndigheder til afskrække beruset kørsel og håndhæve trafiksikkerheden . Prøvetid og parole officerer test lovovertrædere til at overvåge og håndhæve betingelserne for prøvetid . Arbejdsplads BAC test administreres af arbejdsgiverne at opdage alkoholforgiftning i sikkerhed følsomme job . Sundhedsydelser praktiserende bruge Breathalyzers til at identificere alkoholmisbrug , der kan ligge til grund for medicinske eller sociale adfærdsproblemer.

Professional Breathalyzers


Department of Transportation ( DOT ) tests og godkender Breathalyzers til professionelt brug. Som en offentlig tjeneste , offentliggør DOT en " overensstemmende produkter "over Breathalyzers , der har opfyldt deres standarder for nøjagtighed og præcision .

Personlige Breathalyzers


Alle personlige Breathalyzers skal afprøves og godkendt af Food and Drug Administration . FDA prøver Breathalyzers for forbrugernes sikkerhed og for deres evne til at screene for tilstedeværelsen af ånde alkohol . I modsætning til DOT , har FDA ikke test for BAC målenøjagtighed .

spiritusballon Teknologi

Ttwo populære teknologier anvendes i bærbare Breathalyzers . Halvlederteknologi , der ofte findes i forbrugernes testere , er billig, men lider store variation i nøjagtighed og pålidelighed . Brændselscelle teknologi bruges i professionelle Breathalyzers og i bedre kvalitet personlige testere . Brændselscelle teknologi er dyrere , men mindre tilbøjelige til at unøjagtige og usammenhængende aflæsninger .

købe en spiritusballon

Med Breathalyzers , du får hvad du betaler for . Hvis BAC nøjagtighed er vigtig , kigge efter en brændselscelle tester . Hvis du kun er bekymret afsløre ånde alkohol , vil en halvleder alkometer tilstrækkeligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.