strategier og muligheder for at øge fødevaresikkerheden

Du skal bruge:
Sort- hvid ikke-blank avis
. Kvælstofgødning , ¼ til ½ kop pr skæppe avis .
Pitchfork .

fødevaresikkerhed for grupper af mennesker og nationer refererer til tilgængeligheden af fødevarer , adgang til mad og stabiliteten i denne tilgængelighed og adgang . Hver nation af mennesker på Jorden , indeholder i det mindste nogle fødevaremangel mennesker inden for dets befolkning . Det amerikanske Department of Agriculture definerer fødevareusikkerhed som mangel på kvalitet og varieret mad og uregelmæssig fødeindtag . På grund af dette,
Normalt organisationer som World Health Organization ( WHO ) har søgt og fortsat søge strategier og muligheder for at øge fødevaresikkerheden overalt .

Eksport , lande nyder godt af salget af eksporten . Især i udviklingslandene forsøge at diversificere deres landbrugsprodukter til eksport . Mens eksporten af varer bestemmer penge, der kan derefter bruges til at købe andre nødvendige landbrugsvarer , kan eksportere reducere den indenlandske fødevareforsyning. Ifølge WHO lande undertiden pålægger embargoer på andre landes varer , der begrænser eksporten af indenlandsk producerede landbrugsprodukter. I nogle tilfælde begrænser den fleksibilitet et land skal til at brødføde sin befolkning .

Import Restriktioner


Handelsliberalisering åbner sin landenes fysiske og finansielle grænser for handel med andre lande . Kritikere af handelsliberalisering hævder , at det nedsætter fødevaresikkerheden ved at skabe for meget konkurrence og sætte mange landmænd ud af arbejdet . Som svar , vælger nogle lande til at indføre importrestriktioner. Ifølge WHO kan importrestriktioner fungere som pris stabilisatorer , stigende når importpriserne er lave og faldende , når import- priserne er høje . Disse restriktioner kan indenlandske landmænd til at forblive konkurrencedygtige og ophold i erhvervslivet og fortsætte med at producere mad til deres medborgere .

Support private forbrugere og producenter


Landene kan også yde direkte støtte til deres landbrugsproducenter og forbrugere i form af forskning , forsyninger og tilskud . Regeringerne kan udføre forskningen på landbrugsområdet for at øge produktionen og reducere skader fra skadedyr . Fødevarehjælp til forbrugerne , såsom De Forenede Stater Supplerende Ernæring Assistance Program ( SNAP ) program , er et fælles program. Ulempen ved sådanne programmer er, at de fordrejer fødevaremarkedet , ændre priserne som følge heraf.

Stocking Emergency Food


Lande og enkeltpersoner kan bestanden nødhjælp madrationer . De fødevarer på lager må ikke omkomme meget hurtigt , og den enkelte eller landet besidde fødevarer, skal rotere lagre regelmæssigt . WHO fastslår, at et beredskabslager ikke er effektiv alene som en fødevare sikkerhedsforanstaltning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.