sundhed og sikkerhed symboler

Sundhed og sikkerhed tegn og symboler er overalt . Designet til at holde folk sikkert , er disse symboler ofte forbundet med farer, folk skal være bevidste om at ændre deres adfærd i overensstemmelse hermed . Disse tegn , ofte et lovkrav , er der for at øge sikkerheden og bør altid følges , også selvom det til tider virker trivielt

ANSI Z535


Ifølge den internationale sammenslutning af Elektriske Inspektører , ANSI Z535 er den amerikanske national standard for sikkerhed tegn og symboler . Besluttes af American National Standards Institute i 1991 , er disse retningslinjer til formål at regulere formulering , størrelse af ord , farverne af tegn og andre aspekter for at sikre maksimal sikkerhed . Virksomheder og producenter bruger de retningslinjer, der er fastsat i ANSI Z535 at forbedre sikkerheden og forebygge eventuelle retssager .

Arbejdsplads


Mange mennesker udføre et arbejde , der kræver sikkerhed og sundhed skilte at være til stede . For eksempel angiver nogle tegn de særlige påklædning kræves for at sikkert gøre et job , som en hjelm eller beskyttelsesbriller . Ikke alene er det vigtigt at følge disse advarsler af sikkerhedsmæssige årsager , en manglende overholdelse kan vise din chef , at du ikke er interesseret i at følge reglerne , hvilket resulterer i disciplinære foranstaltninger. Nye lejer er typisk uddannet i sikkerhed på arbejdspladsen , og lære at identificere bestemte symboler , før de begynder at arbejde .

On the Road


Sundhed og sikkerhed symboler og tegn på vejen er af særlig betydning , fordi hvis du ikke følger disse tegn kunne let dræbe eller såre mennesker , herunder dig selv . Skilte i nærheden af vejanlæg er designet til at beskytte både den offentlige og de mennesker, der arbejder på vejen . Tilsvarende er farlige veje ofte mærkes i overensstemmelse hermed . For eksempel vil en vej med en skarp drejning har normalt et skilt med en kurve symbol udstationeret , der omfatter en fartgrænse på hvilken igen kan sikkert gøres .

Identifikation


Sikkerhed og sundhed advarsler og tegn er typisk nemme at få øje på . Tegnene er designet til at skille sig ud og blive set før en ulykke indtræffer , så de er typisk stærke farver . Hvis tegnet ikke har lyse farver , bør du stadig være i stand til at identificere den ved sin rådgivning giver . Der er ofte en skriftlig advarsel , der ledsager symbol med store tekst siger " ADVARSEL "," ADVARSEL " eller "fare ". For eksempel , ofte stiger kommer med en advarsel mærkat viser en illustration af en person, der falder fra en stige med tekst for at angive farerne ved at bruge enheden .

Advarsel

Mens generelt ikke er tilfældet , undertiden fare kan have en forvirrende symbol forbundet med det . For eksempel er et kranium og på tværs af knogle symbol en fælles sikkerheds- symbol , men det gør ikke tydeligt eventuelle særlig fare. Når du støder på en sikkerheds symbol på arbejdspladsen , og du kan ikke fortolke det , så spørg . Det skader aldrig at spørge , men det kunne såre dig til ikke at spørge . Din chef skal enten ved eller være i stand til hurtigt at få oplysningerne.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.