sundhed på arbejdspladsen og sikkerhed med gaffeltrucks

Gaffeltrucks er designet til at støtte mennesker i at løfte tunge , store belastninger . Forkert brug kan føre gaffeltruck eller produkt skader og endda skade . Love og regler er på plads for at gøre betjening af disse køretøjer så sikker som muligt , behørigt udnytter disse regler og smarte funktion teknikker reducere risikoen for ulykker

Du skal bruge: .
Papirkurv kan eller stativ af beholdere i forbindelse med genvinding
Papirposer .

Farerne


Ifølge National Association of grossister-distributører , omkring 100 arbejdstagere dræbt og 20. 000 flere er såret i gaffeltruck ulykker hvert år i Amerika . Den hyppigste årsag til gaffeltruck-relaterede dødsfald vælter , når belastningen sker på en sådan måde, at kompromiser stabilitet af køretøjet . Andre ulykker sker , når arbejdstagerne rammes af lemfældig gaffeltruck chauffører .

aldersbegrænsninger


Fair Labor Standards Act , at ingen under 18 år lovligt er tilladt at drive en gaffeltruck i de fleste brancher . I landbrugserhvervet , er imidlertid ungdomsledere kun skal være 16 til at drive gaffeltrucks og lignende udstyr .

Occupational Safety Health Administration


Occupational Safety Health Administration ( OSHA ) har mange standarder og forskrifter med hensyn til sikker drift af gaffeltrucks . Mange af de forordninger, i overensstemmelse med gældende sikkerheds- love, som gør dem obligatoriske i mange stater . OSHA 's officielle hjemmeside har mange referencer og ressourcer med henblik gaffeltruck regler , drift og sikkerhed .

Uddannelse


Ikke alene er uddannelse en integreret del af velfungerende gaffeltruck , er det ofte et lovmæssigt krav til dem, der betjene køretøjer. Tilstrækkelig gaffeltruck uddannelse omfatter hvordan man håndterer det rundt andre , sikkerhedsudstyr der beskæftiger sig med gaffeltruck drift, mekaniske operationer af køretøjet , og hvordan man korrekt løfte og sætte tingene ned . Med en passende uddannelse , er mange af de sundheds-og sikkerhedsrisici for gaffeltruck operationer minimeres .

Forslag

Følg altid OSHA regler . Aldrig afvige fra sikkerhed for at få gjort noget hurtigt eller let . Tag regelmæssig vedligeholdelse på gaffeltruck til at sikre, at det altid opererer på 100 procent effektivitet . Efterlad aldrig nøglen i en gaffeltruck tænding , da det kan opfordre dem uden den nødvendige uddannelse til at bruge maskinen. OSHA 's hjemmeside har et stort tjekliste til formål at sikre sikkerheden for dine medarbejdere og vedligeholdelse af dine maskiner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.