sundhedsmæssige betænkeligheder med den elektroniske cigaret

Den elektroniske cigaret er en erstatning for en normal cigaret , der anvendes af folk, der ønsker at give op med at ryge uden at ty til patches eller gå " kold tyrker . "Det skaber en blanding af vanddamp og nikotin , det beløb kan blive reduceret med tiden . Selv om der markedsføres som en enhed til at stoppe med at ryge, er elektroniske cigaretter ikke forpligtet til at videregive de samme sikkerhedskontrol som andre enheder for at hjælpe folk holde op med at ryge.

Kvalitetskontrol


Den første og længste sundhedsproblem med den elektroniske cigaret er metoden bag sin produktion i Kina . Ifølge en 2008 interview med aktion om rygning og sundhed 's direktør , Deborah Arnott , den kinesiske fabrik , hvor cigaretten er fremstillet har en lav standard for kvalitetskontrol. Dette kan resultere i defekte produkter forårsager en øget risiko for skadelige kemikalier i dampen cigaretterne producere .

kemiske indhold


Tests udført af U. S. Food and Drug Administration fandt , at dampe fra elektroniske cigaretter , der er indeholdt diethylenglycol , et giftigt opløsningsmiddel , der anvendes i frostvæske , blandt andre ting. Dette går imod de påstande, som Jason Cropper , elektronisk cigaret Company administrerende direktør , at cigaretter ikke indeholder " skadelige giftstoffer ", da den blev testet af hans virksomhed .

Addiction


Elektronisk cigaretter skabe dampe fra nikotin kapsler , der producerer nikotin damp , som brugeren derefter inhalerer . Nicotene hæver blodtrykket og forårsage vasokonstriktion , der forårsager kroppens blodkar til kontrakt . Dette sætter ekstra pres på hjertet og kan forårsage hjerteproblemer i elektronisk cigaret brugere . Brugere af almindelige cigaretter bærer samme risici .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.