sundhedsmæssige betænkeligheder med mobil teknologi

Ifølge World Health Organization ( WHO ) , en række sundhedsmæssige betænkeligheder er blevet rejst forbinder mobile teknologi til visse typer af tumorer og kræftsygdomme . De fleste af disse bekymringer centrum omkring radiofrekvens ( RF ) energi frigives ved mobile enheder

Mobile Technology


Brugen af mobil teknologi er beskrevet af National Cancer Institute som begynder i Europa i 1980'erne med brug af mobiltelefoner . I U. S. , mobiltelefon brug blev udbredt i 1990'erne . Mobiltelefon brug steg i USA fra 110 millioner registrerede mobiltelefon brugere i 2000 til 285. 000. 000 registrerede mobiltelefon brugere i 2009 . Mobile teknologi har udviklet sig fra 1980'erne frem til 2010 til at omfatte bærbare computere , PDA'en computere og mobiltelefoner og smartphones , ifølge den britiske regerings Væksthus agentur .

RF Energi


The National Cancer Institute rapporter flertallet af sundhedsmæssige betænkeligheder omkring mobilteknologi er fokuseret på udledningen af RF-energi eller radiobølger . RF-energi kan opdeles i to typer-ioniserende og ikke-ioniserende energi . National Cancer Institute forklarer, at RF-energi er forbundet med opvarmning af humant væv og en stigning i kropstemperaturen . Ioniserende RF-energi har været forbundet med ændringer i biologiske væv , herunder DNA , hvilket medfører sundhedsmæssige problemer i den menneskelige krop , ifølge US Department of Health og Human Services .

Ikke-ioniserende


Ikke-ioniserende RF-energi er udgivet af mobiltelefoner , hvilket er på et niveau, for lavt til at forårsage alvorlige opvarmning eller forandring af humant væv. National Cancer Institute rapporter ikke-ioniserende RF-energi er frigivet fra antenne, der bruges i mobile enheder at oprette forbindelse til trådløse netværk . Sundhedsmæssige betænkeligheder centreret omkring graden af antennen til det menneskelige legeme . eksempelvis er antennen placeret i kroppen af moderne mobiltelefoner normalt afholdes næste til hovedet

Health Issues


En række direkte og indirekte sundhedsspørgsmål er knyttet til mobil teknologi. Ifølge WHO , den indirekte sundhedsmæssige problemer , der opstår ved brug af mobil teknologi omfatter distraktioner forårsager bilulykker og interferens med medicinsk udstyr på hospitaler . Sundhedsmæssige betingelser , der indberettes af WHO omfatter hjernesvulster , spytkirtel tumorer , leukæmi og lymfom .

Research

Som historien om mobil teknologi er forholdsvis ung , har en række forskningsundersøgelser fundet sted med varierende resultater med hensyn til sammenhængen mellem teknologi og sundhedsspørgsmål . WHO rapporter undersøgelser har set på effekten af mobil teknologi på cellekulturer , forsøgsdyr og mennesker . I 2010, rapporterede National Cancer Institute , at der ikke konsekvent sammenhæng kunne findes mellem mobile teknologi og en øget risiko for sundhedsmæssige betingelser , som de to mest almindelige typer af hjernekræft.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.