svømmebassiner sikkerhed

Ifølge den tyske Citizen Information Center , drukner 4. 000 til 6. 000 amerikanere hvert år . Endnu mere overraskende er det faktum, at 2 /3 af dem, der ikke havde til hensigt at være i vand på alle

Betydning


Kendskab til hvordan man svømme er ikke en idiotsikker plan mod drukning , men det vil hjælpe . Børn over 3 bør få lektioner og alle skal huske reglen for altid at have en swimming kammerat . Lær CPR og har en mobiltelefon ved poolen , når svømning .

Tilsyn


Hvis livreddere er til stede , ophold i deres syn og følge deres anvisninger . Når svømning uden livreddere , foretage visse til altid at overvåge børn . Aldrig være mere end en armslængde væk fra et barn under 5 år.

Misforståelser


flydeanordninger ligesom vand vinger eller floaties er ikke det samme som redningsveste . De er ikke garantier mod drukning . Små børn og babyer kan ikke gøres drukne bevis ved eventuelle særlige lektioner.

Sikkerhedsforanstaltninger


Det er vigtigt at følge alle pulje sikkerhedskrav , såsom at have et hegn installeret omkring en swimmingpool med en lås og alarm , idet en stige ud af overjordiske pool , når den ikke er i brug , og holde legetøj langt væk fra pool områder .

Overvejelser

Lær børn grundlæggende vand sikkerhedsregler og model disse regler . Ikke spiser eller tygge tyggegummi , mens svømning . Må ikke dykke i vand , der er mindre end 12 meter dyb . Altid hoppe i fødderne først . Må ikke køre rundt i poolen , skubber folk ud i poolen eller dunk andre under vandet . Voksne skal huske alkohol og svømning er ikke sikkert blandet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.