ulemperne ved at bruge styrofoam

Styrofoam , varemærket for opskummet polystyren blev opdaget ved et tilfælde i begyndelsen af 1940'erne af Ray Mclntire af Dow Chemical Company . Det snart vundet popularitet som en letvægts insulator at bestå af 95 procent luft , og bruges allerede i dag som et alternativ til kopper , tallerkener , madkasser og lignende . Trods sine fordele , har det visse ulemper forbundet med dets anvendelse , som vedrører miljøforkæmpere og sundhed aktivister .

Chemical Exposure


Styrofoam består af flere kemikalier, der forårsager skade på den menneskelige krop og hjerne . Principal kemikalier , der anvendes under behandlingen Styrofoam omfatter styren , benzen og ethylen . Ifølge Jorden Research Foundation, er styren byggesten af Styrofoam . Kort tids udsættelse for denne stærke kemiske årsager øjenirritation og gastrointestinale problemer, mens langvarig eksponering medfører alvorlig skade på nervesystemet . Lang tids udsættelse for benzen , en kræftfremkaldende kemiske årsager leukæmi og knoglemarv skader . Arbejdere involveret i fremstilling Styrofoam er en større risiko for direkte kontakt med benzen i forhold til brugerne . Selv om direkte kontakt med Styrofoam ikke udsætter brugeren for ethylen , et kemikalie, som er stærkt giftige for mennesker , den findes i udledningerne fra fabrikker , der er involveret i produktionen af dette syntetiske isolering produkt .

Biodegradibility


Styrofoam , i modsætning til andre syntetiske produkter , kan ikke nedbrydes biologisk let . De fleste Styrofoam emballage til fødevarer eller drikkevarer containere kun bruges én gang . Selv om det er let og genanvendelse er mulig under højt tryk , er det ikke økonomisk rentabelt og omkostninger store summer af penge på grund af de beløb, kastet rundt i verden hver dag . Alt affald i deponeringsanlæg nedbrydes langsomt undtagen Styrofoam , som optager unødvendig plads og fungerer som strøelse , danne en alvorlig bekymring for miljøet . Forbrænding det på en meget høj temperatur er en måde at slippe af med Styrofoam . Brændende Styrofoam under normale ild i stedet for et forbrændingsanlæg udgivelser kulmonoxid og sort forurenende stoffer i atmosfæren .

Kemisk Udvaskning


Høj varme skaber styren i små mængder til siver ud af Styrofoam kasser eller kopper og trænge indesluttet fødevarer eller drikkevarer . Brug ikke Styrofoam til opvarmning fødevarer fyldt med A-vitamin som gulerødder , havregryn og pizza , eller drikke som te , som de støtte i styren kemiske udvaskning , der er meget skadeligt for mennesker , der optræder som en nervegift , hvis de indtages i store mængder .

Brug Petroleum


Styrofoam er lavet med olie , en ikke -bæredygtige forurenende ressource . Olieprodukter udsender gas i luften under produktionen eller anvendelse, som har en negativ indvirkning på miljøet og stille spørgsmål såsom global opvarmning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.