væggelus battler ’s tjekliste til kontormiljøet

Væggelus er nataktive , trives på udåndes kuldioxid og krop varme . Som en følge heraf er en seng eller sofa , hvor folk sover en ideel beliggenhed for at finde dem . Væggelus er hårdføre , selv om, og hvis transporteret ind i et kontor via personlige ejendele , kan integrere sig handily i et kontormiljø . Kæmper væggelus er en udfordring , men de kan blive udryddet .

Identificer væggelus


Væggelus er rødbrun , vingeløse , ovale , flade bugs, der lidt ligner en lille æble frø . Små hår giver indtryk af bands på deres kroppe. Disse fejl bevæge sig omkring hastigheden på en myre .

Anerkend Fysiske symptomer


I modsætning til populær tro , ikke væggelus ikke trives om affald , som døde hudceller . Det er blodet, væggelus lever af , suger det ud af en vært . Et offer kan ikke føle en ting, mens fejlen Dines , men den lille røde bid bider kan klør senere .

Søg skjulesteder


Væggelus som mørke og gemme sig i små sprækker langs madrasser , gelændere , bag billedet rammer , gardiner , væg plakater , lyskontakter , og i pudebetræk og sengetøj . De kan kravle fra rum til rum og gennem revner i væggene til nabolandet lejligheder , sovesale , hospitaler værelser og kontorer .

Ansæt Tape Metode


Prøv tape- fældefangst metode til at fastslå, om væggelus er til stede . Placer dobbeltklæbende tape , ligesom gulvtæppet tape , rundt om det område, hvor du har mistanke om væggelus aktivitet . Overnight bliver bugs fast til båndet , hvor du kan finde dem næste dag .

Leje trænede hunde Find væggelus

Kig ind ansætte en tjeneste , der bruger trænede hunde til at finde væggelus . Specialuddannede hunde er effektive til at finde væggelus . Efter at have konstateret væggelus , vil tjenesten komme med en plan om at slippe af bugs med pesticider .

Brug Light til at finde Bed Bugs

Lige før daggry , vend et værelse lys på og straks se efter væggelus . Vær sikker på at bevæge sig langsomt , så du ikke forstyrrer væggelus før du tænder for lyset , så du kan få øje på dem, før de smutte væk .

Komme af væggelus

En grundig rengøring af området er påkrævet . Støvsug alle kroge og hjørner , og hvert møbel i rummet . Tag ned ad en gardiner og have noget stof vaskes i varmt vand , eller smider stof emner, hvis det er muligt. Tag alt ud af væggene og rengør langs billedrammer og i og uden skriveborde og arkivskabe . Har rummet behandlet af en bekæmpelsesmetoder selskab , som vil være i stand til at anvende behandlinger til smalle rum som bag fodlister og vægpaneler , ud over andre områder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.