vælge at være stoffri plakat bord ideer

Hvad enten du er lærer at organisere en stoffri kampagne på skolen eller lederen af et ungdomscenter eller rehabilitering facilitet , skal du bruge plancher . til at vise dine anti-narkotika -besked . Stoffri kampagner er en effektiv måde at holde børnene sunde . Ifølge partnerskabet for en stoffri Amerika , er oplysningskampagner " effektive i skiftende narkotikarelaterede holdninger og adfærdspåvirkning . " Vælg opsigtsvækkende og tankevækkende emner , når designe en stoffri plakat bord.

Effekter af narkotika


Opret plancher , der giver folk kendsgerningerne om narkotika . Vælg almindeligt anvendte lægemidler , som marihuana , kokain og ecstasy , og forklare på kort og lang sigt af det stof på plakaten bord . For eksempel , . om informative marihuana plakat bord , liste, marihuana hastigheder op en brugers hjertefrekvens , øger risikoen for et hjerteanfald Lang tids brug skade hjertet og lungerne og forårsage psykotiske symptomer . Opret flere plancher med forskellige lægemidler fakta , og vise dem rundt din skole eller anlæg .

måder at sige Nej


Uddan mennesker på måder at sige "nej" til stoffer . Disse tips er særligt vigtige for letpåvirkelig børn og teenagere , så brug denne plakat bord idé for skolen kampagner . Det amerikanske Department of Health og Human Services foreslår flere måder at sige nej, herunder blot at sige "Nej tak , "at give en grund til, at du ikke kan bruge narkotika og endelig gå væk fra tilbuddet eller ændring af emnet . Listen disse forslag på plakaten bord med titlen " Just Say No"

få behandling


Det første skridt til at løse et stof-misbrug problem kommer til rette med det . Brug din stoffri plakat bord for at identificere lokale ressourcer til støtte . Titlen plakat bord med et spørgsmål som , "Har du et narkotikaproblem ? " eller "Er du der beskæftiger sig med afhængighed ? " Liste over navne på vejledere og rehabilitering faciliteter i området . Hvis du har en ressource i din skole eller fritidshjem , fortæller de studerende til at besøge denne person en fortrolig screening .

Udvalgte Bruger


Børn og unge kan herliggøre narkotika ved , hvad de ser på tv og i film . Satte dem lige ved med et tidligere stofmisbruger på plakaten . Fortæl hendes historie-måske har hun livslang sundhedsproblemer på grund af tidligere stofmisbrug , eller hun mistede sit job eller familie på grund af hendes stofmisbrug . Kontakt de lokale faciliteter til revalidering eller anti -drug organisationer til punkt dig i retning af en bruger , der ønsker at dele sin historie . Vedlægge et billede af den færdige brugeren under hans narkotika dage og en nutidig billede så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.