Definitionen af primordiale kønsceller

Primordiale kønsceller er en mellemprodukt i den udviklingsmæssige vej af kønsceller i mammale embryoner . Udtrykket " kønscelle "bruges til at henvise til en kønsceller eller enhver celle, der har evnen til at blive en kønsceller ( æg eller sædcelle )

Kendetegn


Forfatterne af " Stem Cell Biology " definere primordiale kønsceller som diploid kønsceller prækursorer , der findes kort i udviklingen af embryoet før differentiere at blive kønsceller . Denne definition betyder, at i modsætning til mælke primordiale kønsceller diploide ( de indeholder to komplette sæt kromosomer ) , de findes kort , og de bevarer nogle stamceller egenskaber .

Oprindelse


Ifølge Rebecca Burke og Jackie Parente af Brown University , adskille primordiale kønsceller sig fra andre celler i det tidlige foster før multiplikation og flytter til genital kamme . Efter at have nået deres endelige destination, begynder den oprindelige kønsceller deres endelige differentiering i kimceller .

Betydning


Som primordiale kimceller bevarer stamceller egenskaber og er til stede relativt tidligt i udviklingen , er de blevet undersøgt som et muligt alternativ til at bruge embryonale stamceller , som opstår senere i udviklingen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.