Formålet med brand -og redningstjenesten

Fire og redningstjenesten har et stort ansvar for at holde borgerne sikker og samtidig hjælpe folk i nød . Fire -og redningstjeneste har mange formål i sit samfund og uden

Brandbekæmpelses


Det Brand-og redningstjenesten har pligt til at kontrollere og at slukke brande i private hjem og virksomheder . Andre typer af brand , de kan sætte ud , er bilen brande , laden brande og felt brande .

Førstehjælp


Det Brand-og redningstjenesten giver også førstehjælp til tilskadekomne borgere eller dem, der lider sundhedsmæssige nødsituationer .

Rescue


Når folk skal blive reddet fra oversvømmelser , brand , naturkatastrofer eller fra biler for beskadiget til at komme ud af , brand-og redningstjeneste vil frigøre dem, der er fanget .

fremme sikkerheden


Et andet job i Fire -og redningstjeneste er at fremme sikkerheden . Undervisning fællesskabet hvordan man kan forebygge brand , hvordan man kan reagere i en nødsituation , og hvordan man kan minimere risikoen er en anden Formålet med Brand-og redningstjeneste .

Hold Op til Code

Den sidste Formålet med Brand -og redningstjeneste er at sørge for bygninger op til brand -kode . Bygningen kunne være en virksomhed eller bopæl . Fire og redningstjenesten ser ud til alt fra arbejde røgdetektorer til den måde elektriske ledninger er placeret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.