Kalium er acetat skadeligt i vand ?

Kalium acetat er en ionisk forbindelse med den kemiske formel KCH3CO2 . Det er produceret ved at kombinere kaliumhydroxid med eddikesyre eller eddike . Det bruges som en de-icing sammensatte for veje og baner , som tilsætningsstof til dialyse væske , til fremstilling af brandslukkere og i olieindustrien

Funktion


Som salt af en stærk base og en svag syre , kalium acetat er en svag base i vand . Ved infusion direkte i blodbanen , kan kalium acetat være yderst skadelig . Det kan løfte niveauet af kalium i blodet og forårsage en nødsituation tilstand kaldet hyperkaliæmi . Selv om det er en øjenirriterende og mild hudirriterende , er det ikke ætsende .

Fordele


I sin egenskab som en de-ICER , videnskabsfolk mener kalium acetat er nemmere på miljøet end de fleste af alternativerne. Men det er dyrere . Den trussel , som kalium acetat til miljøet ved anvendelse i olieindustrien er også minimal i forhold til andre kemikalier i fælles brug .

Effekter


Kalium acetat kan reagere voldsomt med stærke oxidationsmidler som peroxider , nitrat og chlorater , og bør altid opbevares adskilt fra disse kemikalier . Niveauet af toksicitet via oral administration er forholdsvis lav . LD50 , eller beløb, der kræves for at dræbe 50 procent af en given befolkning af dyr , er 3. 273 pounds per pund kropsvægt , hvilket betyder, at det ville være nødvendigt at forbruge en stor mængde af kemikaliet , før det ville blive dødelig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.