Tobakspibe stilarter

Røgtobak fra et rør har været betragtet som en beroligende oplevelse af enkeltpersoner gennem historien . Selv Albert Einstein sagde engang : " Jeg tror, at pibe rygning bidrager til en noget rolig og objektiv vurdering i alle menneskelige anliggender . " Selv om mænd som Einstein har været set og endda fotograferet rygning deres elskede traditionel stil rør , er der flere andre muligheder til rådighed for ivrig pibetobak ryger .

lerrør


Ler rør giver dig mulighed for at designe og male dine egne rør . En kridtpibe vil have to åbne ender --- en til at holde tobak og en for en mundstykke med et hult rør forbinder dem til røg til at rejse igennem. Mange mennesker vil tilføje en mesh-filter til at holde tobakken snavs i at rejse ind i røret og ind i munden . Hvis du ikke har en ovn til rådighed , du måske ønsker at tørre ovn fyrede håndværk ler til mode din pibe . Tjek alle glasur du bruger til at sikre, at det vil være OK for dit ønskede brug ( i. e. ikke-brændbart ) .

Hookah


Hookah rør først fundet popularitet i indiske og mellemøstlige kulturer . Denne type rør er undertiden endog brugt i film , især af Caterpillar i " Alice i Eventyrland . " Røret ligner en blæksprutte ved første øjekast . Det har en hovedområde , hvor tobakken (som regel en aromatiseret tobak ) er fyret , som frembringer en slags damp . Det har en række forskellige vedlagte slanger , hver med en mundstykke på enden for rygning . Vandpiber kommer i alle mulige stilarter , fra enkelt -eller dobbelt-slange sorter op otte forskellige slanger . Det vandpibe er en stor social rør , og hookah barer findes hvor de , der deltager er i stand til at nyde vandpibe i en social sammenhæng.

Vand Bongs


Selvom der er mange forskellige stilarter vand Bongs , de alle har samme grundlæggende funktion . Tobakken er placeret i et dias og indsættes i et glasrør , som rejser direkte ind i glasset , vandfyldte kammer bong . Da rygeren lys tobakken i diaset , steder han sin mund omkring toppen af Bong og trækker i luften og røg . Røgen rejser gennem glasrør , i vandbeholderen , hvor røgen er lidt afkølet og derefter røg inhaleres gennem munden . Vand Bongs er som regel lavet af Pyrex , som er en type af glas , som ikke let kan lede varme ( anvendes inden for videnskab lab udstyr til at forhindre forbrændinger og pauser ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.