ansi øjenskyllevæske krav

American National Standards Institute ( ANSI ) er anerkendt som den førende myndighed i USA på systematisk tilgang til måle effektiviteten af produkter, serviceydelser og industrielle processer . ANSI fastsætter ikke standarder, men deres godkendelse af et produkt eller en teknologi accepteres som kendetegnende for acceptabel kvalitet ved statslige institutioner , brancheorganisationer og forbrugerorganisationer advocacy grupper. Denne akkreditering gælder øjenskyllestation faciliteter i den amerikanske arbejdspladsen .

ANSI og OSHA øjenskylning Krav


Kravet om at yde førstehjælp på arbejdspladsen er reguleret og administreres af Department of Labor under Occupational Safety and Health Act . Disse standarder overvåges af Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) og forskellige statslige og lokale myndigheder , der er afhængige af ANSI akkreditering for førstehjælp og beredskabsfaciliteter på jobbet . ANSI øjenskyllevæske krav falder ind under punkt Z358 . 1 i sin arbejdsplads sikkerhedsstandarder. Selv OSHA regulerer øjenskyllestation anlæg under dens egne standarder ( Code of Federal Regulations , afsnit 29 , afsnit 1910,151 ), er det enig med ANSI øjenskyllere krav . Generelt øjenskyllestation krav , der anvendes af både ANSI og OSHA , at en arbejdsgiver skal sørge for egnede faciliteter til drenching eller skylning af øjnene for medarbejdere, der arbejder i områder, hvor ætsende materialer er til stede .

Særlige ANSI øjenskylning krav


Faciliteter for nødsituation skylning af øjne og organer medarbejdere er normalt knyttet sammen som øjenskyllestation og bruser krav . Disse standarder er endda bruges af den canadiske Center for Occupational Safety and Health ( CCOSH ) , som bygger på ANSI øjenskyllestation krav til sin nationale sikkerhed på arbejdspladsen programmer . Den CCOSH hjemmeside definerer aspekter af ANSI øjenskyllestation krav, herunder levering af en skylning væske ( drikkevand , saltvand ) . ANSI anbefaler , at store mængder af rødme væske skal anvendes ved et lavt tryk straks på øjne og i mindst 15 minutter derefter . CCOSH henviser også til andre anbefalinger , der skelner mellem typer af forureninger , der kan forårsage skade på øjne . Ikke-penetrerende ætsende , som omfatter de fleste industrielle syrer , kræver et minimum af 20 minutter til skylning . Penetrerende ætsende som baser , phenol , og flussyre skal skylles i mindst 60 minutter efter CCOSH anbefalinger .

Opførelse af øjenskylning Faciliteter


North Carolina Department of Labor henviser til ANSI øjenskyllestation krav på arbejdspladsen sikkerheds-og sundhedsmæssige standarder . Et aspekt af førstehjælp til øjenskader er opførelsen og VVS af øjenvaskestationer på byggepladsen . Kapitel 2 i 2010- Industri Guide til øjenskylning og nødbruser faciliteter giver en oversigt over krav til , hvordan en øjenvaskestation bør placeres skal installeres og vedligeholdes . Tabel 1 i dette kapitel er en sammenfatning af Z358. 1 -2009 ANSI øjenskyllestation krav , som fastslår, at en øjenvaskestation bør placeres bør bestå af vand dyser placeret mellem 33 og 45 inches over gulvet og seks inches fra væggen . Flowet af vand skal være til 3,0 gallon per minut ( GPM ) . Yderligere oplysninger fra denne vejledning fastslår, at en øjenvaskestation bør placeres , skal være placeret , så det kan nås inden for 10 sekunder eller mindre , og at VVS strækninger skal aktiveres mindst én gang om måneden til test .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.