bæredygtigt forbrug politikker

Vide, hvordan man forbruge ansvarligt er lige så vigtigt som hvad en person forbruger. Environmental Protection Agency karakteriserer bæredygtigt forbrug politikker som evnen for nuværende generationer kan tilfredsstille deres behov uden at kompromittere den samme evne til fremtidige generationer

overordnede amerikanske forordninger


EPA rapporter om, at kunne opfylde basale økonomiske , sociale og sikkerhedsmæssige spørgsmål , samtidig med at moderne industri og livsstil indvirkning på den naturlige verden er den højeste prioritet i etableringen bæredygtige politikker .

Bred EU's forordninger


Den Europæiske Union har foretaget en række bæredygtige forslag-obligatoriske og frivillige-i 2008 . Ifølge EPA , til serien detaljerede aktioner påvirke forbrugernes adfærd og forbedre energi- og miljøeffektivitet af forbrugerprodukter .

Typer


Bæredygtighed , en uafhængig tænketank , identificerer seks sektorer , hvor en person eller virksomhed kan forbruge ressourcer på en ansvarlig-. kemikalier, energi , finans og kapital , mad og drikke , sundhedspleje og videnøkonomi

forretningsmæssige mål og ansvar


Ifølge bæredygtighed, kan kemikalier , der anvendes i fødevarer , tøj og andre forbrugsvarer negativ indvirkning på miljøet . Da virksomhederne søger at udvide deres ressource-høst drift, bæredygtighed advarer om, at virksomhederne bør holde biodiversitet og alternative energikilder i tankerne , men de truer nuværende forretningsmetoder.

Forbruger Mål og ansvar

Forskning fra University of California Davis tyder på, at forbrugerne er uvidende om bæredygtighed , men er villige til at betale 11 procent mere for fremstillede opdrættede på en miljømæssigt forsvarlig måde . Forbrugernes næste skridt er at tage ansvaret for deres købekraft til fordel for bæredygtighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.