brandslukker typer

I det usandsynlige tilfælde af en brand , vil de rette værktøjer gør det nemmere at beskytte mennesker og ejendom . Brandslukkere kommer i mange forskellige typer og er adskilt i klasser . Hver ildslukker type er specielt designet til at sætte en bestemt type af brand .

klasse A


Klasse A brandslukkere er beregnet til at slukke brande , der involverer såkaldte almindelige brændstof . Dette omfatter træ , papir og produkter af lignende materialer . Symbolet for en klasse A brandslukker er et stort A i sort omgivet af en grøn baggrund . Der er også en numerisk rating på nogen klasse A brandslukker . Den numeriske rating refererer til den mængde vand , der holdes i ildslukker og hvor meget ild det kan lægge ud .

klasse B


En klasse B brandslukker er specielt formuleret til at slukke brande , der involverer brandfarlige væsker . Dette omfatter olie , benzin og fedt . Disse brandslukkere også have en numerisk rating , men rating er antallet af kvadratmeter af brandfarlige væsker , at en ikke-ekspert skal kunne sætte ud med ildslukkeren . Symbolet for en klasse B brandslukker er et stort bogstav B omgivet af en rød baggrund .

Klasse C


Klasse C brandslukkere er beregnet til at slukke elektriske brande . Brande , der involverer levende ledninger eller stikkontakter skal sættes ud ved hjælp af klasse C brandslukkere . Der er ikke nogen numerisk rating , men C angiver , at den kemiske agens ikke er ledende , hvilket betyder, at der ikke er risiko for at du får chokeret samtidig med at slukke ilden . Symbolet er et stort bogstav C omgivet af en blå baggrund .

Klasse D


Klasse D ildslukkere er beregnet til brug på specifikke , brandfarlige metaller . Metaller som magnesium , som kan brænde ved ekstremt høje temperaturer , kan sættes med klasse D brandslukkere . Klasse D ildslukkere er præget af en kapital D er angivet i en gul stjerne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.