brandslukker uddannelseskrav

Du skal bruge:
tekstbehandlingsprogram
. Printer.
Plast trashcans med låg .
Lineal.
Permanent markør .
Utility kniv eller saks .
Laminerede skilte eller vinyl klistermærker

Brandslukker uddannelse for arbejdspladsen er et krav i Occupational Safety Health Administration ( OSHA ) som anført i afsnit 1910,157 af OSHA forordning ( Standards-29 CFR ) . OSHA er det statslige organ , der fører tilsyn sikkerhed på arbejdspladsen . OSHA forordninger , der er fastsat krav om, hvornår efteruddannelse er nødvendig for transportable ildslukkere , samt placering og vedligeholdelse af brandslukkere .

indkredse behovet for brandslukker Uddannelse


Mange steder er ildslukkere, der foreskrives på arbejdspladsen , som de lokale love og forordninger . De fleste jurisdiktioner reference National Fire Protection Association 's publikation " NFPA 10 : Standard for transportable ildslukkere , " oftest kaldet bare " NFPA 10 ". NFPA 10 sæt standarder , ved hjælp af videnskabeligt bevist af data , for placering , service , vedligeholdelse og prøvning af UN- ildslukkere . Ildslukkere hertil obligatoriske i de fleste offentlige steder , kontorbygninger , virksomheder og skoler og skal personale, der er uddannet på den rigtige måde at bruge dem . Arbejdsgivere bør vælge medarbejdere , der er placeret i nærheden af ildslukkere og er fysisk i stand til at løfte en ned fra væggen , trække stiften og kontrol både cylinderen og spray . Disse håndplukket medarbejderne skal udfylde ildslukker uddannelse for at efterkomme OSHA regler .

finde brandslukker uddannelse af medarbejdere


De ansatte , der er anklaget for brug af transportable ildslukkere er nødvendige af OSHA at have grunduddannelse på deres anvendelse, og den årlige opfølgning uddannelse for uanset hvor længe de er stadig sigtet for dette ansvar . Uddannelse for anvendelse af bærbare ildslukkere kan fås gennem flere kanaler . Håndildslukker vedligeholdelse virksomheder, som er godkendt af producenten , kan tilbyde træning til kunderne . En anden mulighed er at få uddannelse gennem en online træningsprogram såsom Fireextinguisher. com .

håndildslukker Uddannelse I en nøddeskal


Bærbar ildslukker uddannelse består af gennemgang med personalet , hvilke typer brandslukkere placeret i bygningen , typen af brand hver enkelt kan sætte ud , og korrekt brug af enheden. Der er flere forskellige typer af brandslukkere , såsom ABC tør kemikalie, som er til almindelig brug og en "Klasse D " ildslukker , som er til brug på brændbare metaller . Den første regel , der er undervist i træning er at ringe 911 , uanset hvad størrelsen af branden er . Den anden regel er at evakuere bygningen . Den tredje regel er at derefter afgøre , om branden kan sættes ud med en transportabel ildslukker . Medarbejdere skal være uddannet til at vurdere sikkerheden af situationen , inden du forsøger at slukke branden ved dem selv . De bør også være uddannet på den faktiske brug af ildslukker , og skal med jævne mellemrum gennemgå de typer af brandslukkere på deres arbejdsplads , og de materialer, de kan slukke . Ildslukkere er forpligtet ved lov til at have ordentlig mærkning , der giver anvisninger til deres brug og den ansatte skal gennemgå disse retninger med jævne mellemrum. Endelig bør ingen medarbejder sætte sig i fare for at slukke en brand . Selv med en passende uddannelse , kan ikke alle brande kan slukkes med en brandslukker . Hvis der er nogen tvivl om sikkerheden ved at bo og forsøger at bekæmpe branden , bør den ansatte forlade bygningen omgående og lade brandslukningsvæske at de professionelle.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.