canadiske dåbsattest oplysninger

Canada spørgsmål fødselsattester efter et barn er født som en måde at registrere og identificere fødslen . Disse certifikater er også påkrævet , når canadierne gælder for nationale dokumentation , såsom pas . Hver provins har sit eget system af ansøgningen, men processen er den samme i dem alle

Du skal bruge: .
Tekstbehandling program
Printer.
Plast trashcans med låg .
Lineal.
Permanent markør .
Utility kniv eller saks .
Laminerede skilte eller vinyl klistermærker .

Berettigelsen


Forældre modtager en fødselsattest efter deres barn er født , men kopier er ofte påkrævet. Den person ved navn på certifikatet , samt de navngivne partiets forældre , kan ansøge om en kopi . Hvis den navngivne person er død , eksekutor af hans ejendom , samt hans nærmeste pårørende kan anvende .

Anvendelse


canadiske provinser støtte for ansøgninger via fax og mail , og også personligt på bestemte offentlige steder . Fra 2010 , tilbyder nogle provinser et web -baseret og papir-gratis program service .

Tidsramme


Den gennemsnitlige ekspeditionstid fra at indgive en ansøgning til at modtage en fødselsattest er to til tre uger . For et gebyr , er hurtigere muligheder , lige fra en 10-dages kapløb service til en to -dages redningstjeneste.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.