den offentlige sundhed administration & politik

I USA er den vigtigste instans med ansvar for offentlig sundhed Institut for Sundhed og Human Services ( HHS ) . Missionen for HHS er at beskytte folkesundheden og leverer væsentlige ydelser til dem, der mindst i stand til at forsørge sig selv . Kathleen Sebellius , der tjener som det 21. Secretary of Department of Health og Human Services , mener , at holde folk raske ikke kun sparer penge og øger effektiviteten , men tilbyder folk en højere livskvalitet

Historie


Folkesundhed har været en bekymring for den amerikanske regering fra de tidligste dage af republikken. I 1798 , blev vedtaget en lov, der er indført en føderal netværk af hospitaler til at tilbyde pleje til købmand søfolk . Dette netværk var forløberen for nutidens USA Public Health Service . Gennem årene, præsidentens udnævnelser og-akterne for Kongressen udvidede og etablerede føderale agenturer såsom Food and Drug Administration ( FDA ) , Centers for Disease Control ( CDC ) , og National Institute of Health ( NIH ) . Disse agenturer partner med otte andre føderale agenturer udgør den nuværende ansigt Department of Health og Human Services ( HHS ) .

Anvendelsesområde


Kontoret for sekretæren udfører arbejdet i HHS med et hold af elleve agenturer ansvar for forskning , folkesundhed , Food and Drug sikkerhed , tilskud og anden finansiering , sygesikring og meget mere . Ressourcerne i HHS er spredt til en forskelligartet gruppe af amerikanere gennem agenturer som den indiske Health Services ( IHS ) , administrationen for Børn og Familier ( ACF ) , og administrationen on Aging ( AOA ) . Wellness og forebyggelse er topprioriteter for alle HHS agenturer , samt levering af tilstrækkelig adgang til sundhedspleje for alle amerikanere .

Budget


Regnskabsåret 2011-budgettet for den offentlige sundhed er $ 910,679 millioner dollars . Dette budget er flydende , fordi de nuværende lovgivning kan øge eller mindske disponible midler i løbet af året . Medicare finansiering udgør 51 procent af HHS budgettet , mens Medicaid får 33 procent . De resterende budget udlæg går til Skønsmæssig Programmer , Children 's Entitlement Program ( CEP ) , Midlertidig bistand til trængende familier ( TANF ) , og andre obligatoriske programmer . Børnenes Health Insurance Program ( CHIP ) , et datterselskab af CEP , der gør det muligt for stater at tilbyde sygesikring til lav indkomst børn . Børn med særlige behov får bedre adgang til sundhedsydelser via CHIP programmet .Den amerikanske Nyttiggørelse og Geninvestering Act of 2009 blev vedtaget af Kongressen den 13. februar 2009. Erklærede mål med Recovery Act er at skabe og redde arbejdspladser , fremme den økonomiske aktivitet og investeringer, og fremme ansvarlighed i regeringen . De Recovery Act også daekker en proces at datamatisere patientjournaler i et forsøg på at reducere lægefejl og udgifter til sundhedspleje . Midler fra Recovery Act er ikke inkluderet i det offentlige sundhedsbudget .

Politik


Kontoret for sekretæren under Congressional tilsyn , regulerer og fastlægger politik for hver instans under dens indflydelse . Forordninger er på plads for at opretholde borgerlige rettigheder for alle , finansielle forpligtelser , Food and Drug fordele , menneskets forskellige tjenester , medicinsk og sundhedspleje , fattigdom initiativer , evaluering , sundhed informationsteknologi, og andre administrative politikker og vejledning .Derudover Kontoret for Human Research Protections ( OHRP ) fastholder det lovpligtige tilsyn med alle forskningsprogrammer sponsoreret af HHS og rådgiver om etiske spørgsmål inden for biomedicinsk eller adfærdsmæssige forskning. Disse forskning beskyttelse er til stede for sikkerhed og velbefindende forsøgspersoner.

Højdepunkter

Der har været mange højdepunkter i historien om offentlig sygesikring . I 1990 vedtog PHS Human Genome Project og godkendelse af fødevarer mærket med passagen af næringsdeklarationer og Education Act . Derudover Ryan White Comprehensive AIDS Resource Emergency ( CARE ) Act også tilbydes pleje og støtte til personer , der lider af hiv eller aids .Social Security Administration blev et uafhængigt organ i 1995 , og handicappede amerikanere blev tilbudt frihed til at arbejde og opretholde deres Medicare fordele med passage af billetten til arbejde og Incitamenterne til at arbejde Forbedring Act of 1999. I 2000 var menneskelig genomsekvensering offentliggjort . I juli 2010 vedtog Obama administrationen den første nogensinde nationale hiv /aids -strategi ( ner ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.