effekten af mindre udbredelse af vand til urea

Proteiner og nukleinsyrer er vigtige molekyler , der indeholder kvælstof . Når disse molekyler er brudt ned, din krop producerer en kvælstof-holdigt affald produkt kaldet urinstof . Urea er filtreret fra blodbanen gennem nyrerne og udvist fra kroppen gennem vandladning

Betydning


Selvom dine nyrer er meget effektive i at fjerne urinstof og overskydende salt fra blodbanen , en vis mængde vand tab er uundgåeligt . Når du føler dig hot , vil din krop også forsøge at køle sig selv ved at udskille sved fra kirtler i huden . Hvis vandet tabt gennem sved , åndedræt og vandladning ikke erstattes , kan du i sidste ende begynder at lide af dehydrering , en tilstand, hvor kroppen har mindre vand, end den har behov for sine normale funktioner .

Funktion


Når du bliver dehydreret , en region af hjernen kaldet hypothalamus øger mængden af anti-diuretisk hormon ( ADH ) i blodet ved at udløse frigivelse af ADH fra hypofysen . ADH virker på nyrerne til at formindske antallet af urin produktionen og for at gøre urinen mere koncentreret . Da din krop ikke længere har det vand den har brug for at fjerne urinstof fra blodet , blodet urea nitrogen ( BUN ) niveau begynder at stige .

Effects


Mens et forhøjet niveau af urinstof i blodet er karakteristisk for dehydrering og utilstrækkelig væske optagelse , er det ikke i sig selv livstruende . Det er andre mulige komplikationer af alvorlig dehydrering som organsvigt og chok , som eventuelt kan medføre døden.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.