eksempler på biologisk nedbrydelige produkter

Bionedbrydeligt poster er nyttige i at reducere mængden af affald på lossepladser . Udtrykket bionedbrydeligt betyder, at produktet vil bryde ned og vende tilbage til miljøet hurtigt , i modsætning til ting som polystyren , som kan tage hundreder af år at blive nedbrudt . Brug af biologisk nedbrydelige produkter er en enkel , men effektiv måde at hjælpe miljøet .

Fødevarer


Mange fødevarer er biologisk nedbrydelige. Mens kødet vil skabe skimmel og meldug , kan du placere grøntsager og frugt produkter som bananskræller , kaffegrums , tebreve og æble kerner ind i en kompostbeholder , hvor de nedbrydes i løbet af et par måneder . Resultatet er en næringsrig jord , som gør kompostering en gavnlig type nedbrydning proces for gartnere .

Bordservice


Nogle typer af service , herunder kopper , skåle , tallerkener , skeer , gafler og knive , er lavet til være biologisk nedbrydeligt eller anvendelige i kompost . Dette giver dig mulighed for at bruge engangsservice produkter uden at forårsage varige skader på miljøet. Engang i en losseplads , er disse service stykker tilbage til miljøet hurtigt og uden at slippe skadelige kemikalier .

emballage


Mange pakkematerialer , såsom kasser , tape og fyldstoffer for at beskytte afsendt elementer , skabt til at blive biologisk nedbrydeligt . Pap og andre genstande er beregnet til at nedbryde hurtigt og uden at slippe skadelige stoffer . Dette hjælper personer, der bevæger sig , shipping ting til salg eller at foretage indkøb reducere virkningerne af emballage på miljøet . Selv om disse elementer kan koste mere , deres samlede omkostninger i form af miljøbelastning er betydeligt lavere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.