elevator fastklemning evakuering

Mange mennesker har en frygt for at blive fanget i en elevator . Selv om det sjældent sker , kan det være skræmmende situation . Der er bestemte procedurer for at følge, når og hvis elevatoren klemning opstår . Redningsfolk følger bestemte procedurer , og dem, der rent faktisk fanget inde i elevatoren behovet for at følge visse protokoller så godt.

Kommunikation


Den bygning eller facilities management team er ansvarlig for forvaltningen af elevatoren klemning redning procedurer. Dette hold bør være i direkte kontakt med de fangne elevator passagerer gennem elevatoren intercom eller telefon -system . Hvis du er en del af dette team , så lad fanget passagererne ved , at de er sikre , og at der tages skridt til at redde dem . Fortæl dem at undlade at ryge og til at stå fri af dørene . Spørg dem , hvis lys er på i elevatoren , og hvor mange mennesker er i elevatoren bilen . Find ud af , om der er nogen syge eller tilskadekomne passagerer så godt.

Vurdering


Den facilities management team skal straks elevatoren producenten , når klemning opstår . Hvis virksomheden ikke har uddannet personale i området , bør holdet kalde den lokale brandvæsnet . Når den redningsfolk ankommer , en vurdering af elevatoren opstår . Ifølge universitetet i Houston , denne vurdering typisk omfatter bestemmelse af, hvor elevatoren befinder sig (i forhold til landing niveauer ) , samt hvorfor elevatoren gik i stå . For eksempel , entrap nogle elevatorer mennesker , fordi strømmen gik i hele bygningen .

Handlinger


Efter bestemmelse af, hvor elevatoren er, og hvorfor det gik i stå , bør facilities management team og redningsfolk vende hovedstrækningen afbryder til " On " position . Mange brandfolk har nøgler , der vil aktivere nødstop at minde elevatoren til stueetagen . Hvis dette ikke virker , og elevatoren er gået i stå i nærheden af en landing , bør hovedstrækningen skifte vendes til " Off " position . Dørene kan derefter åbnes manuelt , og en redningsmand kan kravle ind i bilen til at vende elevatoren til position "Stop" . Passagererne bliver derefter hjulpet ud af bilen , en ad gangen .

Passager og Witness procedurer


Hvis du er fanget i en elevator , så husk at bevare roen . Ifølge centrale Michigan University , bør passagererne aldrig forsøge at lirke åbne elevatoren døre eller forsøge at bruge de faste luge . De fleste elevatorer har nødstop og telefoner , så du kan ringe til bygningen ledelsesteam . Du skal blot trykke nødopkaldet knap og følg anvisningerne . Vent tålmodigt , indtil hjælpen kommer .Hvis du er uden for elevatorskakten og vidne en person eller gruppe fanget i elevatoren , advare bygningsfaciliteter holdet . Hvis du ikke er sikker på , hvem de skal kontakte , ringe 911 . Prøv at tale med de mennesker fanget inde i elevatoren ved at råbe igennem elevator døren . Fortæl dem , at du har taget skridt til at advare de ansvarlige myndigheder , og minde dem om at bevare roen . Hvis du kan , ophold uden for elevatoren , indtil redningsfolk ankommer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.