elevator nødprocedurer

WebMD rapporter om, at der hvert år omkring 1. 940 mennesker kommer til skade på grund af rejse i elevatorer . Ridning i en elevator , er en bekvem måde at rejse mellem etagerne , især for forældre med børn og mennesker, der oplever stilstand . Fordi elevatorer rejse til ekstreme højder ved hjælp af elektriske mekanismer , forståelse sikkerhedsforanstaltninger før boarding kan gøre din rejse mere sikkert . Når han deltager i en elevator nødsituation , bør visse procedurer, der skal følges .

telefonisk kommunikation


Så snart en elevator nødsituation forekommer, skal passagererne kontakte bygningens sikkerhed og tryghed kontor via elevatoren 's kommunikationssystem . En elevator er udstyret med enten en indbygget telefon system eller en alarmknap . Picking up telefon eller trykke på alarmen vil straks forbinde dig til en enkeltperson , der kan kontakte en elevator reparation og vedligeholdelse selskab . Hvis elevatoren du rider i, ikke har et kommunikationssystem , skal du bruge en mobiltelefon hvis det er muligt at kontakte det lokale politi afdeling .

Beliggenhed


Fortæl bygningens sikkerhed kontor for elevatoren præcise gulvniveau eller placering . Sikkerhed og tryghed kontor kan derefter oplyse vedligeholdelse og reparation selskab for din placering, som kan fremskynde responstiden . Husk også at fortælle den erhvervsdrivende , hvor mange mennesker der rider i bilen sammen med dig .

bevare roen


Bevar roen hele tiden, når i en elevator nødsituation . Tag dybe ånder til at slappe af og følge operatørens instrukser for nødsituationer præcis . Bliver uregelmæssig i en lukket elevator , kan medføre, at du hyperventilate eller opleve andre fysiske symptomer, der kan være farligt , hvis der er mangel på lægelige ydelser . Sikkerhed og tryghed kontor vil bo i kommunikationen med dig , indtil hjælpen kommer , og kan derfor informere dig og andre passagerer om eventuelle opdateringer vedrørende reparation procedurer .

Elevator Døre


Når der er involveret i en elevator nødsituation ikke forsøge at tvinge døren åben for at undslippe . Åbning af en elevator dør kan være farlig for passagererne , da elevatoren kunne være fast mellem etagerne . Holde så langt væk fra dørene som muligt, indtil vedligeholdelsespersonalet giver dig alle klar .Forsøg ikke at forlade elevatoren , hvis dørene åbne og gulvet er ikke i vater. Escaping en elevator gennem unleveled etager er yderst farlig som bilen kan fortsætte med at nærme resulterer i alvorlige kvæstelser eller død . Forsøg ikke at forlade en elevator bil indtil vedligeholdelsespersonalet eller bygningens sikkerhed og tryghed kontor give tilladelse .

brand nødsituationer

Elevatorer , der er involveret i brand nødsituationer generelt vende tilbage til første sal , så de ombordværende kan forlade bygning sikkert . Hvis du er involveret i en brand nødsituation , bevare roen og når elevatoren sænker til første sal finde vej til nærmeste nødudgang . Hvis det er relevant , så lad alle poser og andre personlige genstande i elevatoren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.