enzymer og mandlig fertilitet

Enzymer er specielle proteiner , der fremskynder hastigheden af reaktionen i celler uden selv at være brugt op . Forskere ved nu, at visse enzymer er vigtige i den mandlige fertilitet , hvilket har konsekvenser for forplantningsevnen forbedring og prævention

Glyceraldehyd 3- fosfat dehydrogenase-S ( GAPDS )


En artikel i Medical News dag offentliggjort i 2004 rapporterede , at enzymet glyceraldehyd-3- fosfat dehydrogenase-S , eller GAPDS , er vigtigt for den måde , at sædcellerne bruger deres hale til at flytte . En undersøgelse ledet af forskere ved University of North Carolina i 1998 viste , at når dette enzym ikke var til stede , sædcellerne var ude af stand til at flytte deres haler nok til at drive dem potentielt mod et æg , eller ægget . En af konklusionerne af den forskning offentliggjort i Proceedings of National Academy of Science var , at dette enzym kan være et vigtigt mål for mandlige prævention .

Angiotensin-konverterende enzym ( ACE )


Angiotensin-konverterende enzym , eller ACE , er blevet studeret grundigt for sin rolle i blodtrykket . En anden type af ACE specifikke for sædceller er blevet identificeret, og The Proceedings of National Academy of Sciences rapporterede i 1998 i Journal of Clinical Investigation , at dette ACE har en rolle at spille i mandlig fertilitet . I rapporten viste , at denne type af ACE var vigtigt for transport af sæd og dets evne til at binde sig til et æg til at befrugte det . Rapporten siger , at resultaterne kan få store konsekvenser for yderligere forskning i mandlig fertilitet og prævention .

Potentielle Mand kontraceptiv Development


National Institute of Health News ( NIH ) oplyste i 2004 , at GAPDS enzymet kan være et emne for yderligere forskning i udviklingen af en mandlig prævention , som er rettet sæd på en midlertidig basis i stedet for at målrette hormoner . Et potentielt svangerskabsforebyggende medicin , ifølge artiklen , kunne være et lægemiddel til at forhindre spermiemotilitet ved at gribe ind GAPDS enzym . Imidlertid har ingen undersøgelser endnu er foretaget , hvorvidt eller ej sperm ville være i stand til at gøde et æg , hvis ægget var tæt nok til at sædcellerne .

potentielle kvindelige kontraceptiv Development


En anden potentiel prævention stof , ifølge NIH nyheder , kan blive en placeres inde i skeden på den kvindelige før samleje . Det ville virke ved at gribe ind motilitet udbrød sperm ved at gribe ind GAPDS enzym .

Potentiale for fertilitetsmedicin

Viden om GAPDS enzymet selv kan give vigtige indblik i behandlingen af visse typer af mandlig infertilitet . Ifølge NIH nyheder , i en stikprøve af infertile mænd , 81 procent viste problemer med sperm motilitet . Hvis dette barnløshed skyldes en mangel eller en defekt i GAPDS enzymet , så medicin til at genoprette aktivitet af enzymet i halen af sædceller kunne teoretisk hjælpe med infertilitet problemer på disse mænd.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.