evakuering sikkerhed

Evakueringer er det middel , som et område er ryddet for alle mennesker i tilfælde af en katastrofe eller andre nødsituationer , der gør området usikkert

Betydning


evakueringsplaner liste processer , der sikrer enkeltpersoners sikkerhed blevet evakueret ved specifikt skitsere korrekte evakuering procedurer.

Funktion


Evakuering bruges til at flytte folk til sikkerheden , men de midler , der anvendes til at overgangen disse mennesker ud af skade på vej skal være sikker så godt. Evakuering planlægning holder sikkerheden i tankerne fra det øjeblik en evakuering påbegyndes , før alle er sikkert .

Overvejelser


Evakuering tage hensyn til årsagerne til en evakuering , og de typer , og antallet af mennesker, der vil være nødvendigt at sikkert evakueres . Evakueringsveje og procedurer skal være klart defineret , baseret på faktorer som beliggenhed og faciliteter type .

Misforståelser


Den misforståelse om evakueringer , er, at de skal kun ske så hurtigt som muligt . Det er i den bedste interesse for de mennesker, du er evakueres , at den personlige sikkerhed er lige så lige så vigtig som er at komme ud af fareområdet .

Advarsel

Det er absolut nødvendigt at udvikle og overholde sikkerhedsprocedurer og protokoller for alle former for evakueringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.