fordelene ved skolesundhedstjenesten sygepleje

Skole sygeplejersker har været tilgængelige i amerikanske skoler siden 1902 , National Association of School sygeplejersker rapporter . Disse on- site sundhed embedsmænd kan vise sig gevaldigt bidraget til at sikre sikkerhed og sundhed for studerende . Disse personer kan fungere som et aktiv for skolen samfundet som helhed og effektivt at sikre sund levevis praksis blandt studerende og ansatte .

Kvalitet Health Care


Tilstedeværelsen af en uddannet sundhedsperson inden for skolens miljø sikrer , at alle studerende har adgang til basale sundhedsydelser . Studerende , der ikke regelmæssigt se en sundhedsmæssig praktiserende læge kan henvende sig til skolen sygeplejerske og udgør grundlæggende sundhed spørgsmål . Sygeplejersken kan også identificere tegn af potentielle medicinske forhold og fremsætte henstillinger til forældre , når de opfatter et behov tor ekstra sundhedsydelser .

Øget tilgængelighed


Fordi en skole sygeplejerske er på stedet , studerende såvel som ansatte kan nemt få adgang til denne sundheds-behandleren . Denne let adgang øger sandsynligheden for, at personer i skolemiljøet vil henvende sig til sundhedssystemet for at få hjælp i stedet for at ignorere potentielt alvorlige sygdomme.

Sundhed Ressourcer til Elever


Sammen med at give de ulige forbinding og is pack , mange skole sygeplejersker arbejde for at give de studerende med oplysninger om potentielt alvorlige sundhedsmæssige forhold. Skole sygeplejersker kan uddanne elever på skolen om sundhedsrelaterede emner , herunder vaccinationer og reproduktiv sundhed . Ved at give denne information til studerende , kan skolen sundhedsplejerskerne forberede dem til at træffe kvalificerede beslutninger med hensyn til deres sundhed behov .

Assistance med Hygiene Spørgsmål


Som studerende alder , deres hygiejne behov ændrer sig . Generelt , forældre uddanne deres elever på de grundlæggende principper for hygiejne , men i nogle tilfælde kan dette nødvendige uddannelse falder gennem revner . Skole sundhedsplejerskerne kan give ressourcer og oplysninger til studerende , der kæmper for at etablere sunde hygiejne . Som et sundhedsproblem tjenestemand , kan sygeplejersken give disse oplysninger i en nonconfrontational måde og arbejde som en partner i udviklingen af sunde praksis .

Ernæring Information

Med stadigt stigende arbejdsløshed blandt unge fedme , flere og flere skoler er ivrige efter at uddanne deres studerende på ernæring . Skole sundhedsplejerskerne ofte forberede og levere ernæringsrelaterede lektioner . Disse personer kan også arbejde med personale og diskutere måder, hvorpå de kan integrere studiet af ernæring i deres klasseværelser , og dermed bevise de studerende med en overflod af informationer om dette vigtige emne .

Skole-Wide Health Policy Development

Mange skoler og skoledistrikter , ivrige efter at fremme sundheden blandt deres studerende og ansatte , etablere en sundhedspolitik , som beskriver de skridt skolen agter at tage for at sikre den fysiske velvære af studerende og ansatte . Skolen sundhedsplejersken ofte spiller en central rolle i udviklingen af denne plan , der giver information til skolen for at sikre en effektiv plan , der korrekt opfylder elevernes behov.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.