førstehjælp kit værktøj

En førstehjælpskasse er noget alle bør have adgang til i hans eller hendes bil , især når du gør udendørs aktiviteter , såsom camping eller vandreture . Selvom du kan købe førstehjælpsudstyr allerede samlet , kan du også oprette din egen , baseret på dine behov . Men husk , der er nogle vigtige ting , der bør være i enhver førstehjælpskasse .

Førstehjælp Manuel


En førstehjælp håndbog er vigtigt , da det vil detaljer , hvordan at passe til specifikke sår , forstuvninger , insektbid , og allergi angreb . Dette er yderst fordelagtigt for børn eller unge voksne, der har behov for hurtigt at drage omsorg for en skade .

svaberprøver og antibiotisk salve


spritservietter er nødvendige for at sterilisere udstyr og sår . Disse er tynde og kan let pakkes ind i en førstehjælpskasse . Antibiotisk salve er nødvendigt at behandle sår , før de er forbundet. Disse hjælpe med at forhindre infektion . De kan komme i små , enkeltpakninger .

pincet


Pincet har flere anvendelser , såsom at fjerne snavs fra et sår , fjerne en splint eller insekt Stinger , og hjælpe wrap forbindinger omkring et sår . Sikkerhedsnåle er også til gavn at holde bandager sammen .

Bandager


Bandager er en af de mest nødvendige elementer i en førstehjælpskasse , fordi de hjælper med at beskytte nogen sår eller skade . Få klæbende bandager i flere størrelser , navnlig de mellemstore . Elastiske bandager er ideelle til forstuvninger eller muskelskader på ankler , knæ eller håndled for at hjælpe med at reducere hævelser . Elastiske bandager kan være selvklæbende eller har metal lynlåse , selv sikre dem med sikkerhedsnåle er gavnligt .

pads

Pads såsom gaze og bomuld bidrage til at dække et stort sår , beskytte det , og kan fastgøres til en bandage . Puder er også gavnligt for at absorbere blod og rense sår . Har et sortiment af størrelser i din førstehjælpskasse .

smertestillende

Tilføj en række smertestillende midler til din førstehjælp kit , såsom ibuprofen , muskelsmerter relievers , og fælles midler. Disse bidrage til at afhjælpe smerter fra ømme muskler , forstuvninger , og sår .

Kolde Packs

Kolde packs er ideel til at hjælpe med at forhindre hævelse og mindske smerter . Øjeblikkelig , engangs kold pakker bliver kold , når forseglingen er brudt .

Light

Hvis du er ude camping eller har brug for lægehjælp i mørke , vil en let være din frelser . Forestil dig , hvis du har ikke elektricitet og behovet for at behandle et sår . Pakke en kvalitet , hi-beam lommelygte , eller en bærbar LED lanterne . Pack ekstra batterier så godt. Disse lys kan også bruges som nødblus , hvis det er nødvendigt .

Swiss Army Knife

En schweiziske hær kniv er en af de mest praktiske værktøjer til at holde på hånden . Det har saks , en lille kniv , og en proptrækker-disse er blot nogle af de værktøjer , som kan hjælpe dig i din førstehjælpskasse . Uanset om du skal til at skære gaze eller lirke noget åbent , vil dette værktøj gøre det trick .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.